Model geselecteerd door JUAN TELLO, een sportschoen ontworpen voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar schoeisel dat is aangepast aan een hoog spelniveau.

 

Status: In voorraad!

Prijs : € 109,-
€ 69,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Kleur

Navy Blue

Maten

42 – 43,5

Gewicht

320 gr

Specialiteit

Rotox in de zool om knieën te ontlasten

Het bovenwerk van de Bullpadel Vertex Grip 2022  is voorzien van naadloze technologie en KNIT-stof die zorgt voor duurzaamheid, flexibiliteit en ademend vermogen.

Het heeft een geïnjecteerde rubberen versteviging in de neus en aan de binnenkant om de voet te beschermen tegen mogelijke schuurplekken, ideaal voor spelers die hun voet naar de grond slepen bij het spelen.


De OUTER
BALANCE laterale achterstabilisator springt er ook uit, hij geeft ons de nodige stabiliteit in de hiel, maar door zijn vorm en positie met een zeer laag gewicht, zorgt hij ook voor een zeer aantrekkelijk design.


Het heeft een thermo-gevormde EVA binnenzool, van groot comfort en duurzaamheid. De klassieke rubberen zool met visgraatmotief en verbeterde slijtvastheid is gecombineerd met het ROTOX-systeem, voor een perfecte grip en meer tractie in de bochten. De phylon tussenzool zorgt voor de nodige demping en de centrale TPU stabilisator voor de nodige stabiliteit.