Adidas Padel Rackets

Adidas werd op 18 augustus 1949 opgericht door Adi Dassler, vanuit zijn visie om het beste naar de atleten te brengen. Zeventig jaar later heeft adidas bewezen een merk te zijn dat in staat is uit te blinken in de competitieve sportindustrie. Vandaag de dag is het merk niet alleen te herkennen in de sportwereld, maar ook in veel verschillende industrieën zoals muziek, mode, duurzaamheid en andere uiteenlopende gebieden.

Sinds 2016 begint Adidas met de productie van producten om padel te spelen.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega, Lorena Rufo of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële FIP-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

In 2024 presenteren wij een collectie van 9 rackets die aan de behoeften van alle type spelers voldoen. Onze prioriteit is om de beste kwaliteit producten aan te bieden, ongeacht je spelniveau. Wij zijn overtuigt dat onze manier van werken, door iedere klant correct te adviseren en gratis testrackets aan te bieden, de prestaties maximaal zullen verbeteren.  Door zelf het racket te voelen zal je objectief kunnen oordelen en neem je alle twijfels weg.  Zo kies je het model dat het beste past bij jou niveau en type spel.

Kijk goed naar de specificaties en kies een racket die het beste past bij jouw speelstijl of maak een afspraak voor gratis advies!
Om uw keuze te vereenvoudigen is  er van ieder model een gratis testracket ter beschikking.