Adidas Padel Rackets

Adidas werd op 18 augustus 1949 opgericht door Adi Dassler, vanuit zijn visie om het beste naar de atleten te brengen. Zeventig jaar later heeft adidas bewezen een merk te zijn dat in staat is uit te blinken in de competitieve sportindustrie. Vandaag de dag is het merk niet alleen te herkennen in de sportwereld, maar ook in veel verschillende industrieën zoals muziek, mode, duurzaamheid en andere uiteenlopende gebieden.

Sinds de eerste ADIDAS padelcollectie uitkwam, zijn ze in staat geweest om al hun kennis door te geven aan hun producten. De ervaring die ze gedurende zeventig jaar hebben opgedaan, als een van de belangrijkste spelers in de ontwikkeling van de sport, heeft hen in staat gesteld de beste kwaliteit rackets voor de padelsport te ontwerpen.

In 2022 presenteren zij een collectie van 24 rackets die aan de behoeften van alle type spelers voldoen. Hun prioriteit is om de beste kwaliteit producten aan te bieden, ongeacht je spelniveau. Ze weten dat de beste manier om een sporter te helpen zijn prestaties te verbeteren is door een racket aan te bieden dat het beste past bij zijn niveau en type spel.

Kijk goed naar de specificaties en kies een racket die het beste past bij jouw speelstijl of maak een afspraak voor gratis advies!
Om uw keuze te vereenvoudigen is er van de meeste modellen  een gratis testracket ter beschikking.