Bullpadel Hack 03 '23

Total Strength

De Hack 03 is een diamantvormig racket, met maximale power, hoge prestaties en zonder controleverlies. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.

Het beschikt over het nieuwe Air React Channel systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame dat tegelijkertijd een stabiele, wendbare en lichte structuur creëert.

De buitenkern is gemaakt van het nieuwe Tricarbon gecombineerde carbon, de binnenkern van het nieuwe MultiEva rubber en het CarbonTube frame van 100% koolstofvezel. Het bevat het nieuwe Metalshield frame dat zich aanpast aan het nieuwe CustomWeight gewichtsplaten systeem waarmee de balans van het racket kan worden aangepast aan de eisen van elke speler. Het beschikt over een Vibradrive systeem voor de absorptie van trillingen, Hack throat en Nerve channels aan de zijkant van het racket. Daarnaast bevat het de nieuwe Hesacore grip, die de trillingen, de inspanning en de kans op blessures vermindert. Het Hack racket beschikt over het nieuwe Adaptia systeem, ontwikkeld voor de Pro line rackets.)

Specificaties van de Bullpadel Hack 03 ’23:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 365 – 375 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Tricarbon
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Aluminium CW
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 100% / 90%

Technogieën:

Multieva:
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

Tricarbon:
Xtend Carbon fiber gebruikt biaxiaal verweven carbon tapes. Hierdoor krijg je meer weerstand, stijfheid en minder gewicht, een 20-30% lichter dan de gewone koolstofvezel.

Vibradrive:
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.

Air React Channel:
Zorgt voor meer meer aërodynamica. De lucht gaat door het hart van het racket door een open kanaal, waardoor het mogelijk is om tegelijk  steviger, wendbaarder en lichter slagen te creëren.

Custom Weight:
Het bevindt zich in het metalen schildbeschermingscompartiment, waar tot 3 aluminium plakplaatjes van elk 3 gram kunnen worden geplaatst, zodat het racket van gewicht en balans kan veranderen.
Het zorgt voor meer controle, kracht en balans, rekening houdend met de behoeften van elke speler.

 

Carbon Tube:
Bestaat uit een bidirectioneel verweven frame van 100% carbon.

Deze structuur biedt onze rackets een maximale mechanische respons en garandeert een perfecte combinatie van power en controle.

 

Hesacore grip:
Bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp creëert meer contactoppervlak tussen de hand en de vuist. De vingers kunnen rusten op de holle oppervlakken, waardoor de belasting, de overdracht van trillingen en letsel worden verminderd.
 

 

Metalshield:
Voorzien van een metalprotector aan de bovenkant van het frame. Dit beschermt het racket waardoor het langer mee gaat. Maar je kan ook het gewicht van het racket ermee aanpassen. Je kan de losse gewichtjes aanschaffen en het gewicht en de balans van het racket aanpassen.
 

Nerve:
Het Nerve-systeem is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt en tegelijkertijd het gewicht wordt verminderd en het schot beter onder controle wordt gehouden.

Adaptia:
ADAPTIA is de nieuwe ontwikkeling voor onze pro line racket’s. Gebaseerd op de combinatie van het nieuwe TRI CARBON intelligente carbon en het laatste concept in dubbellaags rubber, de MULTIEVA. Dit alles gecombineerd met de frame geometrie en de Hack hart technologie.

 

€ 209,-

Testracket beschikbaar!