Bullpadel Hack 03 Master Final '22 Limited edition

Deze Bullpadel Hack 03 is speciaal ontworpen voor de Master Final van 15/12 tem 18/12/22 in Barcelona.
Het model heeft een sterk gelimiteerde uitgave en is uitzonderlijk en tijdelijk te verkrijgen bij Zoemba Tennis & Padel

 

Het Bullpadel Hack 03 racket is voor de gevorderde padel spelers en is gemaakt om maximale power uit je padel spel te halen.
Speel met het officiële padel racket van Paquito Navarro!
Het racketframe is 100% carbon.
Het racketblad is gewoven met het nieuwste soort carbon, namelijk Tricarbon combined Carbon en het racketblad heeft een MultiEva rubbere kern. Het Tricarbon bestaat uit dunnere en lichtere carbon lagen gewoven in drie directies. Het weven van het carbon op deze manier zorgt ervoor dat je een betere slag reactie ervaart tijdens het spelen.
Het MultiEva rubbere kern in het racketblad heeft 2 dichtheden. De buitenste laag is compacter, reageert op snelle ballen en geeft een hogere power output. De binnenste laag is minder compact, reageert op langzame ballen resulterend in meer controle. Het foam in het racketblad past zicht aan de spelsituatie aan. Met het Hack racket van Bullpadel zal je over het algemeen een harde touch ervaren. De Hack 03 racket is voorzien van een protector bovenop het racketframe waarmee de balans van het racket kan worden aangepast aan je eigen behoefte. Dit systeem heet de metalshield beschermer. Om de balans aan te passen bestel je de protector custom gewichten, je vindt dit product bij onze padel accessoires. In het handvat van het racket zit het Vibradrive-systeem voor trillingsabsorptie om blessures te voorkomen. Ook is het racket standaard voorzien van een hesacore grip voor meer comfort en controle. Een super professioneel padel racket om jouw spel naar het hoogste niveau te tillen.

 

Specificaties van de Bullpadel Hack 03 Master Final ’22:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 365 – 375 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Tricarbon
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Aluminium shield
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 100% / 90%
 • Kleur: Donkergrijs/Rood

Technogieën:

Multieva:
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

Tricarbon:
Xtend Carbon fiber gebruikt biaxiaal verweven carbon tapes. Hierdoor krijg je meer weerstand, stijfheid en minder gewicht, een 20-30% lichter dan de gewone koolstofvezel.

Vibradrive:
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.

Air React Channel:
Zorgt voor meer meer aërodynamica. De lucht gaat door het hart van het racket door een open kanaal, waardoor het mogelijk is om tegelijk  steviger, wendbaarder en lichter slagen
te creëren.

Custom Weight:
In de nieuwe compartimenten met de Metalshield protector kunnen tot 3 aluminium kleefplaatjes van elk 3 gram worden geplaatst, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden gewijzigd en een betere controle, kracht of balans kan worden verkregen, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle. 

 

Hesacore grip:
Bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp creëert meer contactoppervlak tussen de hand en de vuist. De vingers kunnen rusten op de holle oppervlakken, waardoor de belasting, de overdracht van trillingen en letsel worden verminderd. 

 

Metalshield:
Voorzien van een metalprotector aan de bovenkant van het frame. Dit beschermt het racket waardoor het langer mee gaat. Maar je kan ook het gewicht van het racket ermee aanpassen. Je kan de losse gewichtjes aanschaffen en het gewicht en de balans van het racket aanpassen.

Nerve:
Het Nerve System is gebaseerd op de aanleg van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht afneemt en er meer controle is over de slagen. 

Adaptia:
Bestaat uit het mogelijk maken van een groter contact tussen het racket en de bal op langzame ballen, die een goede baluitgang en comfort vereisen. Omgekeerd tijdens snelle ballen bieden de stijve vezels van Tricarbon en de stijve buitenlagen van Multi Eva-schuim u meer reactiviteit en precisie.

€ 349,-

Testracket beschikbaar!