Bullpadel Vertex Woman 03 '23

Limitless Singularity

De Vertex 03 Woman is een licht diamantvormig racket, met maximale power, hoge prestaties zonder controleverlies en een ruw Topspin-oppervlak voor een betere grip en baleffect. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.

Het beschikt over het nieuwe Air React Channel systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame, dat tegelijkertijd een stabiele, wendbare en lichte structuur creëert. De buitenkern is gemaakt van Fibrix hybride vezels, de binnenkern is gemaakt van het nieuwe MultiEva met twee verschillende dichtheden van eva en een CarbonTube van 100% koolstofvezel. Bovendien is het voorzien van de Vertex hals en Nerve channels aan de framekant van het racket.

Specificaties van de Bullpadel Vertex Woman 03 ’23:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 345 – 360 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Fibrix
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Sticker
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 100% / 90%

Technogieën:

Multieva:
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

Fibrix:
Bullpadel ontwikkelde Fibrix, een hybride vezel bestaande uit X-glas en koolstof.
Deze bidirectionele composiet werd samengevoegd met een hars die elastischer is dan gebruikelijk om de kern meer buiging en elasticiteit te geven.

Air React Channel:
Zorgt voor meer meer aërodynamica. De lucht gaat door het hart van het racket door een open kanaal, waardoor het mogelijk is om tegelijk  steviger, wendbaarder en lichter slagen
te creëren.

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

 

Sticker:
Een flexibele, zelfklevende en ultralichte framebeschermer die aan het racketframe wordt bevestigd en een perfecte koppeling biedt.
Het biedt weerstand tegen slagen en schuren.

Nerve:
Het Nerve System is gebaseerd op de aanleg van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht afneemt en er meer controle is over de slagen. 

Vertex
Het Vertex-hart verdeelt gewichten en krachten, waardoor trillingen worden geëlimineerd, torsie wordt verminderd en stijfheid wordt verhoogd.
De diamantvorm vergemakkelijkt een solide voley en schoten van maximaal kracht.

https://www.bullpadel.com/img/tech_icons/tech_palas_vertex.jpg

Topspin:
Topspin bestaat uit een ruw oppervlak dat een betere grip bevordert en daardoor een beter baleffect biedt wanneer het in contact komt met het racket.

https://www.bullpadel.com/img/tech_icons/tech_palas_topspin.jpg

€ 169,-

Testracket beschikbaar!