Drop Shot Padel Rackets

Are You Ready For The Challenge ?

Dare To Play Your Best

Het innovatieve sportmerk Drop Shot zorgt voor vele nieuwe ontwikkelingen in het bredere kader van padel, en is voorloper in het gebruik van de meest gesofisticeerde materialen voor het professionele circuit.

De World Padel Tour en Drop Shot zullen ook tijdens het seizoen 2023 hand in hand blijven vooruitgaan.
Deze samenwerking, die vijf jaar geleden begon, zal vruchten blijven afwerpen in het seizoen dat net is begonnen en dat het meest veeleisende in de geschiedenis lijkt. Drop Shot blijft technisch sponsor van World Padel Tour met aanwezigheid in de ‘Master Final’ en tornooien van de categorieën ‘Master’ en ‘Open 1000’.  Bovendien zal Drop Shot een belangrijke aanwezigheid hebben in de Commercial Village van de World Padel Tour in elk van zijn locaties, zodat alle fans van de beste padel ter wereld toegang hebben tot de nieuwste Drop Shot innovaties.  

De zorg voor innovatie en ontwikkeling heeft ertoe geleid dat Drop Shot een groot aantal exclusieve patenten op veel van zijn producten heeft ontwikkeld. Een filosofie die eveneens ten dienste zal blijven staan van innovatie en ontwikkeling van de World Padel Tour.

Drop Shot is aanwezig in meer dan 20 landen en is van plan om deze internationale expansie voort te zetten. Een project dat zijn momentum voortzet met de World Padel Tour. De meest geavanceerde technologieën ten dienste van padel.”

PLAY WITH US!

Klik op een model voor de volledige omschrijving van het racket.

Om uw keuze te vereenvoudigen is er voor ieder model een gratis testracket ter beschikking.