Drop Shot Padel Rackets

Are You Ready For The Challenge ?

Dare To Play Your Best

Drop Shot is een hoogwaardig sportmerk dat zich sinds 2009 voortdurend en op verantwoorde wijze inzet voor innovatie en ontwikkeling in de productie van padeluitrusting en aanwezig is in meer dan 20 landen.

Dankzij zijn duidelijke toewijding aan onderzoek en ontwikkeling is Drop Shot een officiële R&D-sponsor geworden van het professionele circuit World Padel Tour. Onder de vele van zijn troeven bevinden zich enkele baanbrekende technologieën zoals het Super Rebound Cork System, Super Grip, Capsule System of Carbon Bummpers.

Een bedrijf dat bovendien vanaf het begin de steun en het advies heeft van de 14-voudig nummer 1 van de wereld, Juan Martin Diaz, professionele spelers zoals Lucas Campagnolo en een groot aantal jonge nationale en internationale beloften die samen het Drop Shot Promises Team vormen.

Dit alles zou niet mogelijk zijn als we niet elke dag het beste van onszelf gaven. Inspanning en dagelijks werk zijn de belangrijkste pijlers van onze filosofie. Onze klanten maken deel uit van Drop Shot en dankzij hen kunnen we aanwezig zijn in meer dan 20 landen. Drop Shot voldoet aan de eisen van milieuverantwoordelijkheid door verpakkingen te recyclen en materialen te gebruiken die geschikt zijn voor consumptie. Onze fabrieken zijn gecertificeerd door de Europese Unie en hebben al hun controles en inspecties doorstaan.

 

PLAY WITH US!

Klik op een model voor de volledige omschrijving van het racket.

Om uw keuze te vereenvoudigen is er voor ieder model een gratis testracket ter beschikking.