Nox Padel Rackets

NOX is een bekend Spaans merk dat al lange tijd op de markt is en zich uitsluitend richt op padel. Het is opgericht door de gebroeders Ballve en hun bedrijf JJ Ballve Sports is gevestigd in Barcelona. De rackets worden in China geproduceerd.

Door de jaren heen hebben ze een uitstekend oog voor aanstormend talent. Miguel Lamperti is jarenlang hun ambassadeur geweest en Stupa (Franco Stupaczuk) maakte ook deel uit van de Nox familie voordat hij naar Starvie ging. Nu is Augustin Tapia de grootste rijzende ster van de World Padel Tour en hij speelt momenteel met de AT10 Genius.

Nox is partner van de World Padel Tour en is het officiële racket. Ze hebben bewezen constante kwaliteit te produceren en te leveren. We hebben ook de legendarische Nox ML10 toegevoegd aan de line-up binnen onze collectie. Dit padel racket van Lamperti is ook zeer geschikt voor mensen met elleboogproblemen, omdat het zeer zacht is en zeer gemakkelijk om mee te spelen.

De spelers van Team NOX gebruiken de rackets zoals ze op de markt worden gebracht. Voel dezelfde sensaties op het veld als Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Sánchez Alayeto tweeling (Mapi & Majo)!

Klik op een model voor de volledige omschrijving van het racket.
De rackets zijn oplopend in prijs weergegeven.
Kijk goed naar de specificaties en kies een racket die het beste past bij jouw speelstijl of maak een afspraak voor gratis advies!
Om uw keuze te vereenvoudigen is er voor ieder model een gratis testracket ter beschikking.