Zoemba Tennis & Padel

Mijn eerste stappen op een tennisterrein waren in 2015.
In de periode 2015 t.e.m. 2018 heb ik bijna 500 officiële wedstrijden gespeeld, met als uitschieter 2017: toen stonden er eind oktober 175 wedstrijden op de teller, waarvan ruim 100 overwinningen.
In 2019, samen met mijn vrouw, de trotse Limburgs kampioen geworden in de reeks dubbel gemengd 60 punten.
Ik had de tennismicrobe dus goed te pakken en heb op een korte periode veel ervaring opgedaan.

Begin 2018 heb ik “Zoemba Tennis” opgericht. (zie foto hier >>>)
Omdat veel mensen mij al kennen als Dj Zoemba DiGUYtaal vond ik het logisch om ook “Zoemba” te gebruiken voor mijn tennisshop.

Na diverse contacten in de tenniswereld kreeg ik uiteindelijk de juiste tip: een bespanningscursus volgen bij Timo Van Driel in Dordrecht (NL).

Eens er voldoende kennis was over bespannen, werd het uitkijken naar een geschikte machine. Die heb ik gevonden met de Yonex ES 5 Pro Stringing machine.

Sinds april 2018 verkoop ik vnl Yonex rackets en accessoires in mijn shop te Mol-Wezel. In januari 2019 zijn er ook rackets en diverse materialen van andere merken bijgekomen.
Als lid van ERSA (European Racket Stringers Association) neem ik regelmatig deel aan workshops die handelen over bespannen en tennisrackets algemeen .
Mijn klanten kan ik hierdoor adviseren over de nieuwste trends op vlak van rackets en snaren.
Wij zijn hierdoor de beste keuze voor professioneel advies en bespanning van rackets!

Eind mei 2019 ging mijn website online waar veel informatie terug te vinden is over rackets, snaren, tassen en andere toebehoren.
In 2020 zijn de padel rackets en benodigdheden toegevoegd  aan ons gamma en ons logo.
Sinds 2021 is Zoemba Tennis & Padel uitgegroeid tot de belangrijkste speciaalzaak voor padel & tennis in de Kempen. Met een ruim assortiment aan padel- & tennisrackets. Yonex i onze belangrijkste partner voor tennisracket naast Wilson & Technifibre. Voor padel zijn we trots op onze grote troefkaart omdat we van ieder model een testracket ter beschikking hebben en gratis (onder voorwaarden) kan testen. Bekijk hier al onze padelrackets!
Vanaf 2022 zijn we ook gestart met een aanbod van padel- & tennischoenen van de merken Yonex, Bullpadel en Munich. Bekijk hier onze volledig collectie schoenen !

Zoemba Tennis & Padel is dus nog een zeer jong bedrijf wat voor een grote flexibiliteit zorgt.
Een webshop met persoonlijk contact, enkel bij Zoemba Tennis & Padel.
Ook voor bespanningen kan je uw rackets afgeven in diverse clubs of shops waardoor klanten geen grote afstanden hoeven af te leggen.
Meer hierover op de Bespannen” pagina.

Nog vragen?