Diadem tennisrackets

Diadem werd in 2015 opgericht met één enkel doel voor ogen – de meest innovatieve, hoogwaardige tennisproducten ter wereld ontwikkelen om spelers te helpen hun prestaties te maximaliseren.
Bij Diadem vonden ze dat de tennisindustrie was gestagneerd, met weinig merken die de status quo uitdaagden. Met een team bestaande uit voormalige professionele spelers en coaches, begon Diadem met het ontwikkelen van nieuwe en spannende producten voor spelers van alle niveaus die hun spel wilden verbeteren.
Als laatste Amerikaanse tennismerk worden al hun producten ontworpen en ontwikkeld in het wereldwijde hoofdkantoor in het hart van de heetste tennismarkt van het land – Fort Lauderdale, Florida.
Hun uitgebreide onderzoek en rigoureuze testproces zorgt ervoor dat elk product dat zij ontwikkelen voldoet aan superieure kwaliteitsniveaus.
Door onze gezamenlijke meer dan 100 jaar ervaring als tennissers en coaches, hebben ze uitdagingen in de industrie geïdentificeerd waar tennisuitrusting haar spelers in de steek heeft gelaten, en de oplossingen ontwikkeld om die uitdagingen te overwinnen.

Team Diadem heeft zich verder verspreid nu verschillende topscholen, coaches en jeugdspelers het merk omarmen en waar zij voor staan. Met wereldwijde partners en distributeurs heeft Diadem een wereldwijde impact op de tennismarkt – en ze zijn nog maar net begonnen.

Nu ook terug te vinden in het gamma van Zoemba Tennis & Padel !