TECNIFIBRE T-FIGHT RSL 295

De T-FIGHT RSL 295 is het gemakkelijkst bespeelbare racket in de T-FIGHT serie voor de regelmatige en competitieve speler. De nieuwe T-FIGHT RS-lijn is de “Next Shot” van het tennisracket en zijn ambassadeur Daniil Medvedev.

Ontworpen voor de perfecte balans om te presteren op het veld. Krachtig genoeg om winnaars te scoren. Stabiel om los te laten met behoud van controle over trajecten. Comfortabel om het gevoel bij impact met meer

vertrouwen te verbeteren. Maximale spinslag door het ontwerp van het slagvlak en het snarenpatroon. De geometrie van het frame is opnieuw ontworpen met RSL SECTION technologie, een unieke vierkante sectie met 5 zijden en een specifieke hoek om het beste compromis van kracht, controle en comfort op lichte gewichten te bieden. 295 gram gewicht om de wendbaarheid en versnelling van de racketkop te vergemakkelijken om maximale kracht vrij te maken. 645 cm² kopmaat voor meer kracht en off-centre schot tolerantie. Het 16×19 snarenpatroon maximaliseert de spin voor meer ballengte en veiligheid over het net. De greep is ook iets verlengd om te helpen bij tweehandige backhands. De beste keuze voor toegankelijke prestaties.

Doelgroep

Senior

Racketgewicht

295 gram

Balans

325 mm

Bladgrootte

645 cm² of 100 Inch²

Snarenpatroon

16 x 19

Type speler

Competitiespeler met spin

Kleur

wit / rood / blauw / zwart

Profielhoogte

23 mm