Shock Out Under-Grip

Een innovatieve handgreep voor paddel, waaraan een EVA-band is bevestigd. Dit accessoire biedt meer dan één voordeel voor de speler, waaronder het comfort en de stevigheid in de grip, en een echte hulp bij zweethanden.

Het is de perfecte aanvulling in het geval dat u meer dikte in het handvat nodig heeft.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze grip is dat hij over de gehele lengte een EVA-band heeft. Deze band is gemakkelijk te herkennen aan de onderkant van de handgreep, een dunne, maar in reliëf gemaakte band. De eigenschappen van EVA zijn algemeen bekend, het is een dempingsschuim dat wordt gebruikt voor de kernen van de bladen, en ook voor de tussenzool van de schoenen. Shockout probeert deze kwaliteiten toe te passen op zijn nieuwe grip.

De nieuwe Dual Pro Grip vergroot de dikte van de grip.
Dit genereert meer grip, steviger om de bal veiliger te kunnen raken. Door de EVA-band is de grip dikker, zodat de hand er veiliger overheen kan sluiten. Deze extra dikte komt ook ten goede aan spelers die een dikkere grip nodig hebben vanwege de grootte van hun handen.

Daarnaast heeft Shock Out een technologie ontwikkeld om overmatige transpiratie onder controle te houden.

Het monteren van de Shock Out Dual Pro Grip is snel en eenvoudig, en het past precies zoals elke grip die op de markt verkrijgbaar is. Het begint te overlappen vanaf de basis en over de gehele lengte van het handvat, totdat het de brug van het blad bereikt. Daarnaast bevat dit product een kleine tape om de grip en de overgrip na plaatsing vast te zetten.

 

Prijs: € 9,-