Het bovenwerk is voorzien van de naadloze THERMO FIT-technologie, maar presenteert het de grote nieuwigheid van de teenkap en de rubberen binnenzijde die ons beschermen tegen schuurplekken en ons de nodige weerstand bieden zonder dat dit ten koste gaat van de lichtheid.

Het model is voorzien van een tong van elastisch gaas met BREATHE TONGUE-technologie (perforaties in de tong voor een groter ademend vermogen) die, samen met de insteekveterconstructie en de veters, de perfecte pasvorm bevordert. Een opmerkelijk kenmerk is de Lyra-hak met hoge frequentie die voor extra comfort zorgt.

Op de zool vinden we het ROTOX systeem dat de knieën ontlast. Het kanaalsysteem in het voorste deel van de FLEX RIFT zool, helpt bij de flexie bewegingen en het LATERAL MOVEMENT, overlangse kanaal in het achterste deel, verbetert de demping door de expansie van de zool wanneer deze de grond raakt. De zool, gemaakt van slijtvast rubber, heeft een hybride micro-stud / spike ontwerp dat zorgt voor de perfecte balans tussen beweging en grip. Daarnaast is er nog een extra balans, dankzij de vin die in het buitenste voorstuk uitsteekt.

De tussenzool van phylon ten slotte is verantwoordelijk voor de nodige demping van de schoen, anderzijds is hij voorzien van een centrale TPU-stabilisator, die het nodige evenwicht garandeert.

 

Status: In voorrraad!

Prijs : € 104,-
€ 69,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Kleur

zwart

Maten

36 – 37,5 – 38 – 39 – 40 – 41 – 42

Gewicht

285 gr

Specialiteit

Rotox in de zool om knieën te ontlasten