De KNIT stof is vervangen door een lichte, soepele en ademende mesh. Daarnaast is het materiaal van het bovenwerk, lycra vervangen voor een elastische gaasstof.

Een andere nieuwigheid is de versteviging van de teen, er is een rubberen bescherming in de binnenkant van de teen geïnjecteerd, waardoor schade aan de schoen door mogelijke wrijving wordt voorkomen. Dit stuk is geperforeerd om lichtheid, ademend vermogen en flex te behouden.

Een andere noviteit is de tong, waar kleine gaatjes zijn aangebracht (BREATH TONGUE) die bijdragen aan een beter ademend vermogen van de voet.

Opnieuw benadrukken we de SOCK FIT aanpassing op de wreef, die samen met de nieuwe flexibele gaas, bevorderlijk is voor de ondersteuning van de voet. Deze ondersteuning wordt gecompleteerd door de pasvorm met trekkoord en de TPU achterstabilisator. Het bovenwerk is voorzien van naadloze technologie, met thermische afdichting die, samen met de nieuwe stoffen, voor de nodige flexibiliteit en ademend vermogen zorgen. Het heeft een ORTHOLITE binnenzool, die de prestaties van de schoen op het gebied van comfort en demping optimaliseert, zweet afvoert en de bloedsomloop bevordert.

Hij blijft beschikken over de hybride micro-stud / visgraat buitenzool die het perfecte evenwicht biedt tussen afwikkeling en grip. Speciale aandacht vraagt het roterende disc ROTOX systeem dat snelle wendingen bevordert. Het FLEX RIFT systeem (kanalen in het voorste deel van de zool) helpt bij buigbewegingen en het LATERAL MOVEMENT (overlangse kanaal in het achterste deel) verbetert de demping door de uitzetting van de zool wanneer deze de grond raakt.

De zool heeft bovendien een extra balans dankzij de vin die in het buitenste voorstuk uitsteekt. De tussenzool van phylon ten slotte is verantwoordelijk voor de nodige demping van de schoen en garandeert stabiliteit dankzij de halfstijve TPU-stukken.

 

Status: In voorraad!

Prijs : € 109,-
€ 69,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Kleur

wit – marineblauw

Maten

43 – 44 – 45 – 46

Gewicht

340 gr

Specialiteit

Rotox in de zool om knieën te ontlasten