De schoen heeft een professioneel ontwerp en een traditionele pasvorm met tong. Het hoogtepunt van de schoen is de constructie van de zijdelingse spanners van het vetersysteem, die voorkomen dat de schoen vervormt bij gebruik, en die de nodige elasticiteit hebben om de natuurlijke bewegingen van de voet tijdens het spel te vergemakkelijken. Het bovenwerk is gemaakt van een door een warmtebehandeling omsloten gaas dat voorkomt dat er zand binnendringt en dat tevens het ademend vermogen bevordert. Deze technologie vermijdt onnodige onderdelen en naden en zorgt voor een unieke speciale look.

Hij maakt gebruik van dezelfde zool met verbeterde slijtvastheid als het HACK HYBRID FLY-model. Om deze geweldige eigenschappen af te ronden, is het belangrijk om de rubberen veiligheidsneus te noemen met een grotere hoogte aan de zijkanten voor een betere bescherming, waardoor schuren bij een eventuele wrijving met de baan wordt voorkomen. Zoals we al hebben vermeld, springen ook de ROTOX, FLEX RIFT en LATERAL MOVEMENT systemen in het oog.

De zool, gemaakt van zeer duurzaam rubber, heeft een hybride micro noppen / spike ontwerp dat zorgt voor de perfecte balans tussen beweging en grip, we hebben ook een extra balans, dankzij de vin die uitsteekt in het buitenste voorstuk. Tot slot bestaat het dempingssysteem uit een tussenzool van phylon, waarvan de stabiliteit wordt gegarandeerd dankzij de halfstijve TPU-stukken.

Opvallend zijn de reeds genoemde ROTOX, FLEX RIFT en LATERAL MOVEMENT systemen. De zool, gemaakt van zeer duurzaam rubber, heeft een hybride micro noppen / spike ontwerp dat zorgt voor de perfecte balans tussen beweging en grip, we hebben ook een extra balans, dankzij de vin die uitsteekt in het buitenste voorstuk.

Tot slot bestaat het dempingssysteem uit een tussenzool van phylon, waarvan de stabiliteit wordt gegarandeerd dankzij de halfstijve TPU-stukken.

 

Status: In voorraad!

Prijs : € 105,-
€ 69,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Kleur

Royal blauw – rood

Maten

43 – 44

Gewicht

340 gr

Specialiteit

Rotox in de zool om knieën te ontlasten