Bullpadel Flow W '23

Klik hier voor meer  >>> koopjes !!!

Sweetly Unstoppable!

 

De Flow W ’23 is een diamantvormig licht racket met een groot potentieel. Het is gemaakt voor professionele en gevorderde spelers.

Het beschikt over de FlowForce hals. De buitenkern bestaat uit Fibrix hybride vezels en een ruw 3D korreloppervlak om een groter effect op de slagen te krijgen. De binnenkern is gemaakt van de nieuwe MultiEva die is samengesteld uit twee verschillende eva dichtheden en het 100% koolstofvezel CarbonTube frame. Bovendien rekent hij op het Vibradrive systeem om de trillingen te absorberen.

Specificaties van de Bullpadel Flow W ’23:

 • Doelgroep: Senior woman
 • Gewicht: 345 – 360 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Fibrix
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Sticker
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 95% / 95%

Technogieën:

Multieva:
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

Fibrix:
Bullpadel ontwikkelde Fibrix, een hybride vezel bestaande uit X-glas en koolstof.
Deze bidirectionele composiet werd samengevoegd met een hars die elastischer is dan gebruikelijk om de kern meer buiging en elasticiteit te geven.

Flowforce:
Een innovatief ontwerp dat een verstevigd hart biedt om een oversized frame in evenwicht te houden.
Op de schouders van het hart zijn overlangse versterkingen aangebracht om de structuur te versterken. Een opzet die gekenmerkt wordt door een gemakkelijker schot, meer reactie en kracht.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

 

Sticker:
Een flexibele, zelfklevende en ultralichte framebeschermer die aan het racketframe wordt bevestigd en een perfecte koppeling biedt.
Het biedt weerstand tegen slagen en schuren.

Nerve:
Het Nerve System is gebaseerd op de aanleg van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht afneemt en er meer controle is over de slagen. 

Vibradrive:
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.


3D Grain:
Een nieuwe veelhoekige afwerking van het racket die de grip bevordert en een beter baleffect biedt.
De bestudeerde indeling van het patroon bevordert het perfecte evenwicht tussen baleffect en controle.

€ 249,-
€ 159,-

Testracket beschikbaar!