Bullpadel Flow W 24

LET THE LIGHT TOUCH YOU !

Specificaties van de Bullpadel Flow W 24:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 350 – 360 gr
  • Vorm: Diamand
  • Balans: Hoog
  • Buitenkern: Fibrix
  • Binnenkern: Multieva.
  • Kader: 100% carbon
  • Type speler: Expert
  • Bladdikte: 38 mm
  • Power/ Controle: 100% / 90%

€ 244,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

 

De Flow is een lichtgewicht diamantvormig racket met veel potentieel. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.

Het bevat de FlowForce kern. De externe kern is gemaakt van Fibrix hybride vezels en een ruwe 3D korrelafwerking om het racket meer impact te geven. De interne kern is gemaakt van het nieuwe MultiEva dat bestaat uit 2 verschillende Eva dichtheden en het frame van 100% koolstofvezel CarbonTube. Het biedt ook het Vibradrive systeem voor het absorberen van trillingen.

Kenmerkend is dat het racket “reageert” op UV-licht, waardoor kleuren en afbeeldingen verschijnen dankzij een lichtgevoelige inkt.

 

Alejandra Salazar (WPT nr 1)

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

Fibrix
Bullpadel ontwikkelde Fibrix, een hybride vezel bestaande uit X-glas en koolstof. Dit bidirectionele composiet werd samengevoegd met een hars dat elastischer is dan normaal om de kern meer buiging en elasticiteit te geven.

Flow Force:
Een innovatief ontwerp dat een versterkt hart biedt om een oversized frame in balans te brengen. Op de armen van het hart zijn verstevigingen in de lengte aangebracht om de structuur te versterken.
Een formaat dat wordt gekenmerkt door het gemakkelijker maken van het schot, voegt meer reactie en kracht toe. 

3D Grain:
Een nieuwe polygonale afwerking van het racket die de grip bevordert en een beter baleffect biedt. De bestudeerde spreiding van het patroon bevordert de perfecte balans tussen baleffect en controle.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Vibradrive
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.