Bullpadel Hack 03 Hybrid 24

Specificaties van de Bullpadel Hack 03 Hybrid 24:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 365 – 375 gr
 • Vorm: Druppel
 • Balans: Laag
 • Buitenkern: Tricarbon
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Aluminium CW
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 90% / 100%

€ 289,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

Total strenght

De Hack 03 Hybrid 24 is een traanvormig racket dat maximale controle en hoge prestaties biedt. Het is ontworpen voor professionals of gevorderde spelers.

Het bevat het innovatieve Air React Channel systeem, dat bestaat uit een aerodynamisch frame dat tegelijkertijd een stevigere, wendbaardere en lichtere structuur creëert. De buitenkern is gemaakt van het nieuwe Tricarbon gecombineerde carbon, de binnenkern van het nieuwe MultiEva rubber en het frame van 100% koolstofvezel CarbonTube. Het ruwe 3D Grain oppervlak geeft het racket meer impact. Het heeft het nieuwe MetalShield frame dat is aangepast aan het nieuwste CustomWeight plate systeem, waardoor de balans van het racket kan worden aangepast aan de behoeften van elke speler. Het heeft een Vibradrive-systeem voor het absorberen van trillingen, een Hack-kern en zenuwkanalen langs de zijkant van het frame. Het biedt ook de innovatieve Hesacore grip die inspanning, trillingen en de kans op blessures vermindert. De Hack 03 Hybrid 24 bevat het nieuwe Adaptia systeem, ontwikkeld voor de Pro serie rackets.

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

Tricarbon
De nieuwe Tricarbon-vezel bestaat uit dunnere en lichtere carbonstroken die in drie richtingen met elkaar verweven zijn. Hierdoor wordt een betere slagreactie en een beter return behaald.

 

Vibradrive
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.

 

Grip Custom Weight:
Dit systeem bevindt zich op het handvat en bestaat uit een deksel dat kan worden vervangen door een ander van 5 of 10 gram, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden veranderd, wat zorgt voor meer controle, kracht of balans, afhankelijk van de behoeften van de speler.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Hesacore grip:
Bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp creëert meer contactoppervlak tussen de hand en de vuist. De vingers kunnen rusten op de holle oppervlakken, waardoor de belasting, de overdracht van trillingen en letsel worden verminderd.

 

Protector Customweight:
Het bevindt zich in de metalen schildbeschermercompartimenten, waar maximaal 3 alluminium plakplaatjes van elk 3 gram kunnen worden geplaatst, zodat het racket van gewicht en balans kan veranderen.
Het zorgt voor meer controle, kracht en balans, rekening houdend met de behoeften van elke speler.

 

Hack
Het Hack-hart van het racket is stijf om de controle van off-centre shots te verbeteren. Daarnaast zorgt het bestudeerde ontwerp voor een perfecte balans van de gewichten.

 

3D Grain:
Een nieuwe polygonale afwerking van het racket die de grip bevordert en een beter baleffect biedt. De bestudeerde spreiding van het patroon bevordert de perfecte balans tussen baleffect en controle.

 

Nerve
Het Nerve-systeem is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt en tegelijkertijd het gewicht wordt verminderd en het schot beter onder controle wordt gehouden.

 

Adaptia
Gebaseerd op de combinatie van het nieuwe TRI CARBON intelligente carbon en het laatste concept in dubbellaags rubber, de MULTIEVA. Dit alles gecombineerd met de frame geometrie en de Hack hart technologie.