Bullpadel Ionic CTR '24

NEXT GENERATION!

Specificaties van de Bullpadel Ionic CTR ’24:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 365 – 375 gr
  • Vorm: Teardrop
  • Balans: Low
  • Buitenkern: Glaphite
  • Binnenkern: Multieva.
  • Kader: 100% carbon
  • Type speler: Gevorderde
  • Bladdikte: 38 mm
  • Power/ Controle: 80% / 90%

€ 174,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

 

Het nieuwe IONIC CONTROL Bullpadel racket heeft een lage balans en het nieuwe XForce systeem. Het is een racket voor spelers van gemiddeld niveau of gevorderden.

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

Glaphite
Een door Bullpadel ontwikkelde vezel waarin koolstofvezel en glasvezel zijn samengevoegd. De combinatie van beide stoffen maakt het oppervlak van het racket tegelijkertijd flexibel en resistent, wat zorgt voor een geweldig comfort en gevoel bij de slag.

Ionic:
De IONIC heart deaign zorgt voor een geweldige uitstraling en meer controle tijdens het spelen. De noodzakelijke stijfheid in verhouding tot de constructie voor de optimale output van de bal en tegelijkertijd de precieze flexibiliteit om de slag te versnellen.


 

3D Grain:
Een nieuwe polygonale afwerking van het racket die de grip bevordert en een beter baleffect biedt. De bestudeerde spreiding van het patroon bevordert de perfecte balans tussen baleffect en controle.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Vibradrive:
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.

X-Force:
De XFORCE-matrix is gebaseerd op x-vormige laterale structuurprofielen. Deze versterken elk racket op een specifiek punt, afhankelijk of het racket laag, medium of hoog gebalanceerd is. Hierdoor krijgen we een stijver racket, waarmee we de kracht van onze slagen kunnen vergroten zonder de controle te beïnvloeden. Bovendien elimineren we met de introductie van het zijkanaal gewicht in het hele racket, waardoor het beter hanteerbaar en lichter wordt.