Bullpadel Neuron

Specificaties van de Bullpadel Neuron4:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 365 – 375 gr
  • Vorm: Druppelvorm
  • Balans: Medium
  • Buitenkern: Xtend Carbon 3K
  • Binnenkern: Multieva.
  • Kader: 100% carbon
  • Type speler: Expert
  • Bladdikte: 38 mm
  • Power/ Controle: 95% / 95%

€ 269,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

De nieuwe Neuron is een hybride (traanvormig) vormracket met de mogelijkheid om de bal te versnellen.

Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers. Het bevat twee nieuwe frameconcepten: een Neuron kern met een transversale brug die stabiliteit biedt om torsie te voorkomen; het Wave zijprofiel dat bestaat uit een frame met een golfvorm die trillingen afvoert en de buiging van het racket vermindert bij het slaan. Gemakkelijk versnellen met weinig inspanning. De externe kern is gemaakt van Xtend Carbon 12k carbon, de interne kern van het nieuwe MultiEva rubber en het frame van 100% koolstofvezel CarbonTube. Hij heeft een Vibradrive-systeem voor het absorberen van trillingen. Hij heeft ook een Hesacore grip die inspanning, trillingen en de kans op blessures vermindert.

Fede Chingotto (WPT nr 11)

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Neuron bridge:
Het neuron racket heeft een horizontale brug met een vertex break in het midden om trillingen te absorberen en onnodige energie af te voeren, waardoor de handen van de speler minder snel vermoeid raken en het comfort verbetert.

 

Wave:
Met de wave-technologie wordt een flexibeler frame bereikt dat helpt om energie efficiënter en soepeler over te brengen vanaf de bovenkant van het racket. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je voelt hoe het racket je helpt bij defensieve slagen en slagen op lage snelheid, door de flexie te bevorderen en een katapulteffect te bereiken, waarbij de speler minder kracht hoeft te zetten bij zijn slagen.

 

Hesacore grip:
Bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp creëert meer contactoppervlak tussen de hand en de vuist. De vingers kunnen rusten op de holle oppervlakken, waardoor de belasting, de overdracht van trillingen en letsel worden verminderd.