Bullpadel Vertex 04 Comfort Brussels PP

Specificaties van de Bullpadel Vertex 04 Comfort Brussels PP:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360 – 370 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Fibrix
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Aluminium CW
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 100% / 90%

€ 259,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

Unbeatable Again

Met zijn opvallende ontwerp toont de Vertex 04 Comfort aan de ene kant het klassieke B-embleem van Bullpadel en aan de andere kant het silhouet van het iconische Atomium van Brussel. Deze speciale editie draagt de handtekening van de gewaardeerde speler Martín Di Neno en zal tijdens het toernooi door zowel hem als Juan Tello worden bespeeld.

De Vertex 04 Comfort is een diamantvormig racket met een ruw Top Spin-oppervlak dat maximale power en hoge prestaties biedt zonder verlies van controle. Het is ontworpen voor professionals en gevorderde spelers.

Het bevat twee nieuwe frameconcepten. Het CURVAKTIV-systeem: de gedraaide structuur biedt weerstand tegen torsie. Dankzij de rotatie van de oppervlakken kunnen we een variabele sectie aan de zijkant van het racket introduceren. We zijn erin geslaagd om een kleinere sectie te introduceren dan die van het vertex03 frame, waardoor de stijfheid toeneemt, maar we zijn er ook in geslaagd om de sectie in de lengte te verbreden, waardoor de spanningen gelijkmatiger over het hele racket worden verdeeld. Deze verbeterde verdeling van trillingen en spanningen wordt ook ondersteund door de combinatie van de CURVAKTIV met de AIR POWER. De AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React Channel systeem. Het is een kanaal dat we creëren door gebruik te maken van een hol gedeelte in de onderkant van het blad. Dit holle gedeelte werkt beter dan wanneer het een massief stuk zou zijn, omdat het uit minder materiaal bestaat en minder vatbaar is voor vervorming, waardoor de structuur sterker wordt. De externe kern is gemaakt van Fibrix hybride vezels, de interne kern van het nieuwe MultiEva dat bestaat uit 2 verschillende Eva dichtheden, en het frame van 100% koolstofvezel CarbonTube. Hij heeft de nieuwe Vertex-kern.

Martin di Nenno (WPT nr 9)

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

Fibrix
Bullpadel ontwikkelde Fibrix, een hybride vezel bestaande uit X-glas en koolstof. Dit bidirectionele composiet werd samengevoegd met een hars dat elastischer is dan normaal om de kern meer buiging en elasticiteit te geven.

 

Custom Weight:
Dit systeem bevindt zich op het handvat en bestaat uit een deksel dat kan worden vervangen door een ander van 5 of 10 gram, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden veranderd, wat zorgt voor meer controle, kracht of balans, afhankelijk van de behoeften van de speler.

 

Curvaktiv:
Het heeft twee nieuwe concepten in het frame: het CURVAKTIV-systeem: De gedraaide structuur biedt extra weerstand tegen torsie_Dankzij de verdraaiing van de vlakken kunnen we een sectie aan de zijkant van het variabele racket aanbrengen_We slagen erin een kleinere sectie te introduceren dan die van het Vertex 03 frame, waardoor de stijfheid toeneemt. Maar we zijn er ook in geslaagd om de sectie over de hele lengte te verbreden, waardoor de spanning gelijkmatiger over het hele racket wordt verdeeld. Deze betere verdeling van trillingen en spanning wordt ook ondersteund door de combinatie van de CURVAKTIV met de AIR POWER.
AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React Channel systeem. Het is een kanaal dat we genereren via een hol stuk aan de onderkant van het racket. Dit hollo’N stuk werkt beter dan een massief stuk omdat het uit minder materiaal bestaat en minder snel vervormt, waardoor de structuur sterker wordt.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Protector Customweight:
Het bevindt zich in de metalen schildbeschermercompartimenten, waar maximaal 3 alluminium plakplaatjes van elk 3 gram kunnen worden geplaatst, zodat het racket van gewicht en balans kan veranderen.
Het zorgt voor meer controle, kracht en balans, rekening houdend met de behoeften van elke speler.

 

Vertex
Het Vertex-hart verdeelt gewichten en krachten, waardoor trillingen worden geëlimineerd, torsie wordt verminderd en stijfheid wordt verhoogd.
De diamantvorm vergemakkelijkt een solide voley en schoten van maximaal kracht.

 

Topspin:
Topspin bestaat uit een ruw oppervlak dat een betere grip bevordert en daardoor een beter baleffect biedt wanneer het in contact komt met het racket.