Bullpadel Vertex 04

Specificaties van de Bullpadel Vertex 04:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 365 – 375 gr
 • Vorm: Diamand
 • Balans: Hoog
 • Buitenkern: Xtend-Carbon 12K
 • Binnenkern: Multieva.
 • Kader: 100% carbon
 • Protectie: Aluminium CW
 • Type speler: Expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Power/ Controle: 100% / 90%

€ 249,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendkosten in BE of NL !!!

Testracket beschikbaar!

Unbeatable Again

 

De Bullpadel Vertex 04 is een diamantvormig racket dat je maximale power biedt, met een ruw Topspin-oppervlak. Het is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers. Het beschikt over twee nieuwe concepten in het frame, het CURVAKTIV systeem: De gedraaide structuur biedt extra weerstand tegen torsie. Dankzij de verdraaiing van de vlakken kunnen we een sectie introduceren aan de zijkant van het variabele racket. Bullpadel is erin geslaagd om een kleinere sectie te introduceren dan die van het vertex03 frame, waardoor de stijfheid toeneemt, maar Bullpadel is er ook in geslaagd om de sectie over de hele lengte te verbreden, waardoor een gelijkmatigere overdracht van de spanning over het hele racket wordt bereikt. AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React-kanaalsysteem. Het is een kanaal dat we genereren door middel van een hol stuk aan de onderkant van het racket. Dit holle stuk werkt beter dan een massief stuk omdat het uit minder materiaal bestaat en minder snel vervormt, waardoor de structuur sterker wordt.
De buitenkern is gemaakt van Xtend Carbon 12K, de binnenkern van het nieuwe MultiEva rubber en Its 100% carbonvezel CarbonTube frame.
Het nieuwe CustomWeight gewichtssysteem dat het mogelijk maakt om de balans van het racket aan te passen aan de behoeften van elke speler.
Bullpadel Vertex 04 heeft het Vibradrive systeem voor het absorberen van trillingen en het nieuwe Vertex hart. Daarnaast heeft het de innovatieve Hesacore grip, die inspanning, trillingen en de kans op blessures vermindert.


Juan Tello (WPT  nr11)

Technogieën:

MultiEva:    
MultiEva bestaat uit 2 densiteiten, de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op de snelle ballen en geeft meer kracht. De binnenste laag van lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen waardoor meer controle in de slag verkregen wordt.

 

XT-Carbon 12k
Voor de X-tend koolstofvezel werden biaxiaal verweven koolstofstroken gebruikt. Dit zorgt voor betere weerstand, stijfheid en minder gewicht, namelijk 20 – 30% lichter dan de gewone koolstofvezel.

 

Vibradrive
Vibradrive is een montagesysteem waarbij een zeer elastisch rubber stuk is ingeklemd dat het handvat in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen in het spel, vooral bij off-center slagen.

 

Grip Custom Weight:
Dit systeem bevindt zich op het handvat en bestaat uit een deksel dat kan worden vervangen door een ander van 5 of 10 gram, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden veranderd, wat zorgt voor meer controle, kracht of balans, afhankelijk van de behoeften van de speler.

 

Curvaktiv:
Het heeft twee nieuwe concepten in het frame: het CURVAKTIV-systeem: De gedraaide structuur biedt extra weerstand tegen torsie_Dankzij de verdraaiing van de vlakken kunnen we een sectie aan de zijkant van het variabele racket aanbrengen_We slagen erin een kleinere sectie te introduceren dan die van het Vertex 03 frame, waardoor de stijfheid toeneemt. Maar we zijn er ook in geslaagd om de sectie over de hele lengte te verbreden, waardoor de spanning gelijkmatiger over het hele racket wordt verdeeld. Deze betere verdeling van trillingen en spanning wordt ook ondersteund door de combinatie van de CURVAKTIV met de AIR POWER.
AIR POWER is de natuurlijke evolutie van het Air React Channel systeem. Het is een kanaal dat we genereren via een hol stuk aan de onderkant van het racket. Dit hollo’N stuk werkt beter dan een massief stuk omdat het uit minder materiaal bestaat en minder snel vervormt, waardoor de structuur sterker wordt.

Air Power:
Met Air Power is oppervlakteoptimalisatie uitgevoerd waarbij het mogelijk is om het luchtstroomkanaal 50% te vergroten met hetzelfde materiaal.
Dit vergroot het structurele en aerodynamische voordeel dat het luchtstroomkanaal (Air React Channel) ons biedt, waardoor we een aerodynamisch voordeel van 23,5% krijgen.

 

Carbon Tube:
Het frame van het racket is gemaakt van 100% carbon. Deze constructie zorgt voor een maximale mechanische respons van onze rackets en garandeert een perfect compromis tussen kracht en controle.

 

Hesacore grip:
Bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp creëert meer contactoppervlak tussen de hand en de vuist. De vingers kunnen rusten op de holle oppervlakken, waardoor de belasting, de overdracht van trillingen en letsel worden verminderd.

 

Protector Customweight:
Het bevindt zich in de metalen schildbeschermercompartimenten, waar maximaal 3 alluminium plakplaatjes van elk 3 gram kunnen worden geplaatst, zodat het racket van gewicht en balans kan veranderen.
Het zorgt voor meer controle, kracht en balans, rekening houdend met de behoeften van elke speler.

 

Vertex
Het Vertex-hart verdeelt gewichten en krachten, waardoor trillingen worden geëlimineerd, torsie wordt verminderd en stijfheid wordt verhoogd.
De diamantvorm vergemakkelijkt een solide voley en schoten van maximaal kracht.

 

Topspin:
Topspin bestaat uit een ruw oppervlak dat een betere grip bevordert en daardoor een beter baleffect biedt wanneer het in contact komt met het racket.