BABOLAT PURE DRIVE LITE

Zo op het eerste oog lijkt de coole Babolat Pure Drive Lite het toonbeeld van rust. Maar, zodra je de eerste bal met dit racket slaat, weet je wel beter. Dit lichte racket uit de Pure Drive-serie weegt 270 gram (de “super lite” versie slechts 255 gr) en dat zorgt voor een licht spelcomfort in combinatie met pure power.

Dankzij dit geringe gewicht laat de Pure Drive Lite zich beduidend gemakkelijker versnellen en dat helpt je, om ook in de moeilijkste situaties, met het juiste antwoord op de proppen te komen.

De Cortex Pure-Feel-technologie zorgt voor een perfecte demping van vervelende trillingen en dat is goed nieuws voor je arm. Op kracht hoef je met dit racket uiteraard niet in te boeten. Dankzij het ietwat opener snarenpatroon speel je drukvolle ballen die je moeiteloos tot op de millimeter precies op de lijn plaatst. Je tegenstander heeft het nakijken.

De Babolat Pure Drive Lite bewijst dat je ook met een lichter racket topprestaties kunt neerzetten.

Status: Op voorraad!
Prijs: Steeds de beste prijzen, professioneel advies en hoffelijke service.
(Door de steeds variërende prijzen op het internet kunnen wij als kleine speler hier moeilijk een exacte prijs geven. Onze prijs is steeds concurrentieel met de bekende verkoopsites.)

Geen testracket ter beschikking.

Doelgroep

Senior

Racketgewicht

270 gram of de “super lite” versie is 255 gr

Balans

330 mm

Bladgrootte

645 cm² / 100 Inch²

Snarenpatroon

16 x 19

Type speler

gevorderde junior of beginner senior

Kleur

Blauw / wit

profielhoogte

niet gekend