BABOLAT PURE DRIVE 2018

De Babolat Pure Drive is een van ’s werelds bekendste en meest succesvolle tennisrackets. De 2018 versie, bied je nog meer power en een aanzienlijk beter speelgevoel.
Voor een ongeëvenaarde performance!

De Pure Drive van Babolat staat synoniem voor succes. Er werden in de loop van de jaren al 10 Grand Slam-toernooien met een Pure Drive gewonnen, dat zegt toch wel iets over dit racket. Dankzij de weergaloze demping van trillingen voegt dit racket een nieuwe dimensie toe aan zowel speelgevoel alsook balcontrole. Het racket werd bovendien uitgerust met twee nieuwe technologieën.

De FSI-Power-technologie zorgt door middel van een uniek snarenpatroon voor een geoptimaliseerde sweetspot. Daardoor kun je ook een bal die je net niet helemaal zuiver raakt, heel veel power meegeven. Daarnaast zorgt de Cortex Pure Feel-technologie ervoor dat je bij een overload aan power toch zo min mogelijk trilling ervaart. En zo houd je de controle over de match.

Status: Op voorraad!
Prijs: Steeds de beste prijzen, professioneel advies en hoffelijke service.
(Door de steeds variërende prijzen op het internet kunnen wij als kleine speler hier moeilijk een exacte prijs geven. Onze prijs is steeds concurrentieel met de bekende verkoopsites.)

Geen testracket ter beschikking.

Doelgroep

Senior

Racketgewicht

300 gram

Balans

320 mm

Bladgrootte

645 cm² / 100 Inch²

Snarenpatroon

16 x 19

Type speler

Competitiespeler

Kleur

Blauw / wit

Profielhoogte

23,0 – 26,0 – 23,0 mm