The easy one!

Yonex lanceert een nieuw ‘Aqua Night Black’ ontwerp van de EZONE-tennisracketreeks dat in januari 2024 wordt uitgebracht. De EZONE is geïnspireerd op de nachtelijke zee en ziet er vredig uit, maar bezit een rauwe en intimiderende kracht.

Ben Shelton (USA), Jessica Pegula (USA) en Linda Noskova (CZE) behoren tot de Team Yonex-sterren die gebruik zullen maken van het opvallende nieuwe ontwerp van de EZONE-serie, die bekend staat om zijn gemakkelijke kracht en pluchen gevoel. De zwarte basis in het ‘Aqua Night Black’ ontwerp vertegenwoordigt de zee, de van groen naar paars verschuivende textuur zorgt voor een verfijnde en geraffineerde look, terwijl de spetterende lak doet denken aan beukende golven in de nacht.

De EZONE 98-, 100- en 100L-serie zullen verkrijgbaar zijn in ‘Aqua Night Black’. De EZONE zal nog steeds worden aangeboden in het bestaande Sky Blue, waardoor spelers op elk niveau de keuze hebben uit verschillende designs.

Yonex-atleten zijn zeer succesvol geweest op de ATP- en WTA Tours met de EZONE-serie. Shelton won zijn eerste ATP-titel in Tokio in 2023, Pegula bereikte de finale van de WTA Finals in Cancun en Noskova werd genomineerd voor de WTA Newcomer of the Year Award.

De EZONE is gemaakt met Yonex’ iconische, vierkante ISOMETRIC™ technologie, die een sweet spot creëert die 7% groter is dan die van conventionele, afgeronde rackets. Het 2G- Namd™ Speed grafiet verbetert de balsnelheid en kracht.