Status: Op voorraad!

Prijs: € 119,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Doelgroep

junior 1,33m – 1,38m

Racketgewicht

240 gram

Balans

315 mm

Bladgrootte

645 cm² of 100 inch²

Snarenpatroon

16 x 18

Type speler

spin effect

Kleur

Scarlett

Profielhoogte

23 mm – 23 mm – 21 mm

YONEX 07VCORE 25

De zevende generatie VCORE is een meesterwerk van technologie en vakmanschap. De evolutie van dit iconische racket combineert onmiskenbaar precieze spin en opmerkelijke controle, waardoor een waar kunstwerk ontstaat

 

De Yonex Vcore 25 is geschikt voor juniors tussen 1m33 en 1m38 die een tennis willen ontwikkelen met veel spin in de bal. De Yonex Vcore 25 heeft nog meer handelingssnelheid, is sneller te manoeuvreren en geeft meer spin en een hogere spinbal. Door het lagere balanspunt is het zeer wendbaar en stabiel racket.

Het frame weegt 240 gram heeft 16 lengtesnaren en 18 breedtesnaren in een 100 inch blad. Het racket heeft een fabrieksbespanning maar wij raden aan om deze te vervangen. Het racket is 25 inch lang, balanspunt ligt op 315mm.

 

Toegepaste Technologieën

Yonex Vcore rackets zijn vervaardigt van Namd. Namd Graphite heeft een unieke flex die zorgt voor een snellere snapback van het frame, waardoor je makkelijker kunt spinnen. Daarnaast zorgt de AeroTrench technologie voor verminderde luchtweerstand, dankzij de tubings die in een inkeping in het frame weggewerkt zitten.

Isometric

De ISOMETRICTM technologie blijft de beste spelers ter wereld helpen om wereldwijd succes te behalen. Het ISOMETRICTM -ontwerp, dat meer dan 30 jaar geleden werd ontwikkeld, vergroot de sweet spot met 7%*. Vergeleken met een conventioneel rond frame genereert een vierkant ISOMETRICTM racket een grotere sweet spot door het snijpunt van de hoofd- en de kruissnaren te optimaliseren. ISOMETRICTM biedt meer controle zonder aan kracht in te boeten.
ISOMETRICTM is een handelsmerk van Yonex CO., LTD.
*Getest door Yonex

Aero Dynamic Technology

Aero Trench en Aero Fin Technology verminderen de luchtweerstand voor gemakkelijke wendbaarheid en extra spin.

2G-NAMD™ FLEX FORCE

VOOR AGGRESSIEVE, ATTACTIEVE SPIN Het nieuwe Flex Force grafiet, verwerkt in de bovenste keel van het frame, zorgt ervoor dat het racket snel buigt en terugspringt voor maximale spin.

SILICONE OIL INFUSED GROMMET

Grommet met siliconenolie
De nieuwe siliconenolie in de pakkingring zorgt ervoor dat het racket snel buigt en in zijn oorspronkelijke positie terugkeert.

ENLARGED FRAME TOP

Een breder frame op 2 uur en 10 uur vergroot het balcontactgebied, wat een hogere lanceringshoek oplevert.


NEW THROAT DESIGN

Gebied 1 is een T-vormige doorsnede
Gebied 2 is H-vormig.

Deze “torsieweerstand” helpt het racket te stabiliseren, waardoor minder kracht verloren gaat.