Drop Shot Canyon Pro 1.0

Tijdens dit nieuwe seizoen zal Pablo Lima, een van onze grote beloften, het nieuwe Drop Shot Canyon Pro 1.0 racket gebruiken, een model van sublieme kwaliteit en afwerking. Power, controle, veelzijdigheid en hoge prestaties zijn de kenmerken van dit racket.

Pablo Lima, vecht om de topposities van wereldspelers te bezetten, en daarom hebben we voor de realisatie van de Drop Shot Canyon Pro 1.0 rekening gehouden met elk van zijn eisen. Dit is een nummer één racket voor een nummer één speler.

De Drop Shot Canyon Pro 1.0 is bedoeld voor professionele en gevorderde spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd padelracket dat het maximale uit offensieve slagen haalt en zijn sterke persoonlijkheid toont als het gaat om definitie.

Het model is gemaakt met zorg voor elke millimeter en heeft een traanvorm, een middelhoge balans om het schot te optimaliseren en een grote en brede sweet spot om de foutmarge te minimaliseren. Balans en verfijning in elke slag.

Voor de samenstelling ervan zijn materialen van topkwaliteit gebruikt, waaronder: dubbele carbon buisvormige vlakken die de TeXtreme 24K combineren, van 24.000 monofilamenten per carbon fyber, en een binnenkern van Eva Pro, een medium dichtheid, hoog herstel en verfijnd geheugenrubber. Het heeft ook 3D-ruwheid in het slagvlak om de effecten te verbeteren, Smart Holes System om de slagzone te verbeteren, Power Beam Heart om een hoge stabiliteit te bieden en Polyamide Protection Bumper: Polyamide en nylon beschermer gelijmd aan de bovenkant van de rand van het blad, in het gebied waar het alle schokken met de muur en de vloer ontvangt. Deze beschermer is gelijmd met een eva rubberen band die werkt als een schokdemper om de kans op breuk door schokken te verminderen.

De Drop Shot Canyon Pro 1.0 is een racket dat uitblinkt door zijn vakmanschap, maar ook door zijn esthetiek. Elegant, dynamisch en sportief in gelijke delen, dit padel racket ziet er op een donkere zwarte achtergrond die perfect contrasteert met de gouden en oranje details die de gezichten versieren. Ze zijn ook afgewerkt met een opdruk van het logo van de lijn en de handtekening van Pablo Lima.

Laat je racket zien zoals Pablo Lima, een van de grote beloftes van de padelwereld.

Drop Shot Canyon Pro 1.0 Technologieën

Avant-garde en evolutie zijn twee termen die de filosofie van Drop Shot perfect omschrijven. Dit nieuwe seizoen hebben wij in de productie van onze producten enkele technologieën verwerkt die een revolutie op de padelmarkt hebben veroorzaakt.

Voor het ontwerp en de daaropvolgende productie van de Drop Shot Canyon pro 1.0 hebben zij gebruik gemaakt van de volgende technologieën:

 

Technologies:


EVA Pro:
Het is een harder foam dan Eva Soft en minder dan Eva Tech. Zijn elasticiteit geeft meer controle aan ervaren spelers en zorgt voor een beter gevoel en baluitgang, met een middelhoge balsnelheid.


Textrem technology:

Extra dun en plat carbon met 24.000 carbonfilamenten per fyber, sterk en flexibel. Ideaal voor slagvlakken met maximale controle en kracht. De slagvlakken met dit materiaal vervaardigt, zijn uitstekend in het spel en geven de speler een extreem balgevoel.

 


Rectangle Carbon 24K:
De nieuwste generatie van 24K, 24.000 filamenten. Ontwikkeld door T-Extreme met rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische werking van flexie en reactie waardoor een snellere reactie bij het slaan van de bal ontstaat. Omdat het rechthoekige platen zijn, geven ze bovendien meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en meer weerstand krijgt.


Twin Tubular System:
Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.

Power Beam Heart: Maximale optimalisatie van de energie in elke slag.

Ergo Pro Protector: Nylon beschermer die aan het blad is bevestigd, zonder perforatie van het frame om het niet te verzwakken.
Zeer licht en vervangbaar.
Beschermt tegen mogelijke slagen bij lage ballen en slagen tegen de muur


Polyamide Protection Bumper:  Polyamide en nylon bescherming gelijmd op het bovenste deel van de rand van het blad, in het gebied waar het alle schokken met de muur en de vloer ontvangt. Deze beschermer is gelijmd met een eva rubberen band die fungeert als schokdemper om de kans op breuk door schokken te verminderen.

 

Look: iriserend, dat de kleur van het racket verandert afhankelijk van het licht dat het ontvangt, wat de elegantie en de technologie ten goede komt.

Specificaties van Drop Shot Canyon Pro 1.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Druppel
 • Balans: Midden
 • Type speler: competietiespeler / expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: 24K Rectangle Carbon
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Pro
 • Type racket: Power
 • Technology: Polyprotect bumper

€ 289,-
€ 179,-

Testracket beschikbaar!