Drop Shot Conqueror 11

THE CONQUEROR — DE VEROVERAAR!!!

 

Dit seizoen komt de elfde editie uit van een van dit topmodel, de Drop Shot Conqueror 11. Jaar na jaar heeft men innovatieve verbeteringen aangebracht aan het model, en voor deze elfde editie presenteert men opnieuw een model van uitstekende kwaliteit, dat voldoet aan de eisen van Juan Martín Díaz, een padellegende.

De Drop Shot Conqueror 11 behoort tot de JMD-lijn en is gericht op spelers die veeleisend zijn met hun eigen spel op een gevorderd niveau. Het model heeft een uitzonderlijk spel en een constante evolutie op zoek naar perfectie.

Enkele kenmerken die het racket definiëren zijn:

– druppelvorm
– grote sweet spot voor gemakkelijk slaan
– middelhoge balans voor optimale prestaties in aanval en verdediging

De Drop Shot Conqueror 11 is een veelzijdig racket met extra controle om elke centimeter van de baan te domineren. De slagvlakken zijn gemaakt van Rectangle Carbon 24K + 3D in combinatie met enkele van de meest geavanceerde technologieën op de markt. Het hart is gevormd met het meest geavanceerde rubber van onze productie; Eva Tech High Density + Nylon Protector waardoor een spel met extra controle mogelijk wordt.

Daarnaast heeft hij Power Beam Heart om de slag te optimaliseren, Smart Holes System om de impactzone te herverdelen en te maximaliseren, Ergo Pro Protector, Silicone Grip Channel en Cork Cushion Grip.

Bovendien zal de speler kunnen pronken met een elegant en modern racket dankzij het esthetische ontwerp. De Drop Shot Conqueror 11 maakt plaats voor een model dat aansluit bij de huidige trends, waarbij de rode en gouden kleuren afsteken tegen de zwarte achtergrond. Op het racket staat de handtekening van de speler en de naam van het merk en de lijn.

 

Technologies:


EVA Tech:
Dit is het hardste type foam en heeft het grootste mechanische geheugen (het komt snel terug in zijn oorspronkelijke vorm).  Dit maakt het geschikt voor de meest ervaren spelers die op zoek zijn naar controle en balgevoel.


24K Ractangle Carbon :
Het is een 24K carbon, 24.000 filamenten, ontwikkeld en geweven in 3 richtingen, op deze manier naast het geven van meer consistentie aan het slagvlak van het racket, geeft het een veel snellere baluitslag omdat deze carbon, met een lay-out in 3 richtingen, 100% dezelfde mechanische reactie geeft om de zak te raken, ongeacht de richting van de slag.


Textreme Technology :
Extra dun en plat carbon met 24.000 carbonfilamenten per draad, sterk en flexibel. Ideaal voor messen met maximale controle en kracht. De bladen die met dit materiaal zijn gemaakt, zijn uitstekend in het spel en geven de speler een extreem balgevoel.


Twin Tubular System: Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


Ergo Pro Protector
: Nylon beschermer bevestigd aan het blad, zonder het frame te doorboren om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. 
Beschermt tegen mogelijke klappen op lage ballen en klappen tegen de muur.


Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.


Silicon Grip Channel:
Een kanaal in de handgreep van het racket, waarin een stuk silicone met een 2 mm dikke laag superabsorberende kurk is aangebracht om de trillingen te verminderen in het gebied waar de speler het racket vasthoudt. Drop Shot rackets, met deze technologie, stellen u in staat te genieten van een veiliger en aangenamer spel.

Look: Met zijn 3-dimensionale look zorgt hij voor een futuristische esthetiek en een unieke speelsensatie. Door de iriserende esthetiek verandert de kleur van het racket afhankelijk van het licht dat erop valt, waardoor de elegantie en de technologie ervan worden versterkt.

Specificaties van Drop Shot Conqueror 11 :

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Traan
 • Balans: Mid
 • Type speler: Pro
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: rectangle Carbon 24K + 3D
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Tech / High Density
 • Technology: Cork grip, Power Beam Heart
 • Type racket: Power
 • Controle: 60%
 • Power: 40%

€ 289,-
€ 179,-

Testracket beschikbaar!