Drop Shot Delta 3.0

De nieuwe Drop Shot collectie komt op de markt om een breed scala aan spelers te voeden en doet dat met een grote verscheidenheid aan modellen die ruimschoots comfort in het spel bieden, een geavanceerde technologische tour en high-end prestaties.

De Ambition Pro-lijn is een nieuwe inzet in deze collectie van 2023 waarbij het model is gespecialiseerd volgens zijn fabricage- en technische kenmerken.

Binnen deze saga bevindt zich het Drop Shot Delta 3.0 padelracket, een model met een lange traditie in de Drop Shot collectie en dat zich onderscheidt door:

– oversized rond formaat.
– zeer grote sweet spot.
– uitstekende balans tussen controle en kracht.

En deze Drop Shot Delta 3.0 valt op door zijn high-end productie waarbij de slagkracht aanwezig is dankzij een Twin Tubular System frame, technologie die de sterkte en torsie van de structuur verbetert, binnenkern van Eva Soft rubber met lage dichtheid, en Carbon 3000K vlakken die de slag verzachten zonder impactweerstand te verliezen.

Een model met belangrijke technologische vooruitgang zoals het Smart Holes System, 3D Face ruwheid op de slagvlakken, Power Beam Heart en grip met Silicone Grip Channel en Cork Cushion Grip om trillingen te verminderen.

De Drop Shot Delta 3.0 onderscheidt zich door zijn grote slagkracktbereik dankzij de balans, de impactzone en het gezamenlijke werk van de fabricagematerialen. Dit alles zonder de meest voortreffelijke controle te verwaarlozen dankzij het hypermoderne formaat.

Bovendien valt de Drop Shot Delta 3.0 niet alleen op door zijn kwalitatieve samenstelling, maar ook door zijn gedistingeerde design. Het slagvlak vertoont blauwe tinten die combineren met de rode details van het merklogo.

Technologies:


EVA Soft:
Het is een rubber met als belangrijkste eigenschap zijn grote elasticiteit en lichtheid, waardoor het een bredere sweet spot biedt met meer comfort in het spel, dankzij zijn elasticiteit. Drop Shot rackets met Eva Soft hebben een grotere duurzaamheid, een betere afwerking en een zeer goede trillingsabsorptie.


Carbon 3000 :
3000 monofilament carbon per carbon fyber, die een stabiele stijfheid aan het vliegtuig geeft en een gelijkmatige slag mogelijk maakt..


Twin Tubular System: Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.


Silicon Grip Channel:
Een kanaal in de handgreep van het racket, waarin een stuk silicone met een 2 mm dikke laag superabsorberende kurk is aangebracht om de trillingen te verminderen in het gebied waar de speler het racket vasthoudt. Drop Shot rackets, met deze technologie, stellen u in staat te genieten van een veiliger en aangenamer spel.

Power Beam Heart: Maximale optimalisatie van de energie in elke slag.

Look: De kleur van het slagvlak verandert afhankelijk van het licht dat erop valt, wat de elegantie en de technologie ervan versterkt.

Specificaties van Drop Shot Delta 3.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Rond Oversized
 • Balans: Laag
 • Type speler: gemiddeld niveau
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: 3K carbon
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Soft
 • Type racket: Controle
 • Technology: Cork grip
 • Controle: 60%
 • Power: 40%

€ 189,-
€ 139,-

Testracket beschikbaar!