Drop Shot Essence 1.0

Meer koopjes klik  hier >>> koopjes !!!

De nieuwe Drop Shot 2022 padelracketcollectie omvat een grote verscheidenheid aan voorstellen die de speler een opmerkelijke keuzemogelijkheid willen bieden. Vermogen, veelzijdigheid, controle, gevoel en prestaties zijn enkele van de kenmerken die in deze editie zijn opgenomen.

De Drop Shot Essence 1.0, een padelracket dat vorig seizoen werd uitgebracht en dat zonder twijfel een uitstekende ontvangst heeft gehad bij al die controleliefhebbers die op zoek zijn naar een afgerond, uitgebalanceerd en performant product.

Want de Drop Shot Essence 1.0 heeft een druppelvormig formaat, een uitzonderlijke sweet spot om de foutmarge te verkleinen, een medium balans gericht op het hart van het racket en een perfecte balans tussen beweeglijkheid, dynamiek en comfort.

Hij is gemaakt met een dubbel carbon tubular dat de weerstand verbetert, faces die TeXtreme, Cubicarbon, LCP en 3D Face systeem combineren en een binnenkern van Eva Pro rubber met hoge dichtheid dat je de slag laat voelen terwijl het de energie optimaliseert.

Een racket dat ook op technologisch gebied uitblinkt dankzij het Smart Holes System in de slagzone, een Power Beam Heart, een frame met Ergo Pro Protector of een grip met Cork Cushion Grip of Silicone Grip Channel. De avant-garde heeft een naam.

Deze nieuwe Drop Shot Essence 1.0 krijgt in 2022 persoonlijkheid en wel dankzij de combinatie van het carbon dat op de voorkant te zien is met de rode en gouden fonkelingen die de esthetische hoofdrol spelen en die hem, dankzij de lichtinval, persoonlijkheid geven.

Een racket dat in de smaak zal vallen bij spelers die op zoek zijn naar controle in alle facetten van het spel en die op zoek zijn naar een product dat tot op de millimeter nauwkeurig is ontworpen en dat hen een gedifferentieerde speelsensatie mogelijk maakt.

 

Technologies:


EVA Pro:
Het is een harder rubber dan Eva Soft en minder dan Eva Tech. Zijn elasticiteit geeft meer controle aan ervaren spelers en zorgt voor een beter gevoel en baluitgang, met een middelhoge balsnelheid.


Textrem technology:

Extra dun en plat carbon met 24.000 carbonfilamenten per draad, sterk en flexibel. Ideaal voor bladen met maximale controle en kracht. De bladen die met dit materiaal zijn gemaakt, genieten van uitmuntendheid in het spel en geven een extreem balgevoel aan de speler.


LCP :
Deze carbonfiber is zeer goed bestand tegen veroudering, schokken, torsie, rek en elasticiteit, is ook bestand tegen hoge temperaturen en verhoogt de levensduur van de paddelbladen met twee- of driemaal de weerstand van de activiteit.


Cubicarbon:
3-weg geweven carbon voor verbeterde sterkte en balpocketing.


Twin Tubular System:
Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.


Silicon Grip Channel:
Een kanaal in de handgreep van het racket, waarin een stuk silicone met een 2 mm dikke laag superabsorberende kurk is aangebracht om de trillingen te verminderen in het gebied waar de speler het racket vasthoudt. Drop Shot rackets, met deze technologie, stellen u in staat te genieten van een veiliger en aangenamer spel.

Power Beam Heart: Maximale optimalisatie van de energie in elke slag.


Ergo Pro Protector:
Zeer sterke beschermer die kleeft zonder perforatie

Look: De kleur van het slagvlak verandert afhankelijk van het licht dat erop valt, wat de elegantie en de technologie ervan versterkt.

Specificaties van Drop Shot Essence 1.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Druppel
 • Balans: Midden
 • Type speler: competietiespeler / expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: Cubicarbon, LCP + 3D
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Pro
 • Type racket: Power
 • Technology: Cork grip, Polyprotect bumper

********
149,-
********

Testracket beschikbaar!