Drop Shot Furia CTR

Kenmerken Drop Shot Furia Control

Vorm: Rond
Gewicht: 350 – 370 gram
Balans: Laag
Speelniveau: Expert speler op zoek naar uitmuntendheid
Kern: Dubbel Tubulair Koolstof
Slagvlak: 12K Koolstof + 3D
Kern: Eva Zacht lage dichtheid
Controle: 60%
Vermogen: 40%

Prijs: € 230,-
€ 199,-

Testracket beschikbaar!

Binnen de Pro Competiton lijn zit het Drop Shot Furia Control racket, een high-end model met een grote vraag onder padelspelers dankzij de technologieën waaruit het bestaat. Het is vervaardigd in een rondevorm die de sweet spot in het midden van het racket plaatst.

Voor de vervaardiging van de tubulars van het Furia Control model hebben we Plain Carbon gecombineerd met Hotmelt technologie en een nieuw plat bi-directioneel carbonweefsel van 12.000 filamenten per koolstofdraad gebruikt om de slagvlakken van de high-end bladen te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra sterkte worden bereikt. Bij Drop Shot zijn we toegewijd aan de TeXtreme technologie; dit is een gepatenteerde versterkingstechnologie gebaseerd op de principes van dunne lagen en verlengde draden. De structuur van onze Spread Tow-weefsels stelt ons in staat om dunnere laminaten te maken die Thin Ply worden genoemd. Door de rechte koolstofvezels in TeXtreme Spread Tow geven deze dunne lagen de composieten betere prestaties door microscheuren en het initiëren van schade te voorkomen die optreden bij het dragen van grotere belastingen.

Voor het rubber hebben we Eva Soft rubber gebruikt, een rubber dat vooral elastisch en licht is. Met een lagere balsnelheid krijgen we meer power. De slagvlakken hebben de 3D Face technologie, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar het nodig is om een maximaal effect aan de bal te geven, speciaal gedacht voor agressieve spelers in hun spel. Daarnaast heeft het Ergo Pro Protector, een beschermer die aan het racket is bevestigd, zonder het frame te doorboren om het niet te verzwakken, die het racket beschermt tegen mogelijke klappen bij lage ballen en klappen tegen de muur.

Om te zorgen voor stevigheid, duurzaamheid en sterkte hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie. Al onze rackets met carbon frame zijn vervaardigd met dubbele buisvormige koolstofweefsels die vooraf geïmpregneerd zijn met harsen voor maximale duurzaamheid, waardoor ze homogeen zijn in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid hebben, waardoor trillingen in het frame van het racket vermeden worden. Het racket is uitgerust met het Smart Holes System, dat helpt om de bal spin te geven en de vermindering van trillingen te verbeteren.

Naast de innovatieve technologieën is het Drop Shot Furia Control racket zeer gewild onder padelspelers vanwege het moderne en opvallende ontwerp waarbij de gele kleur bezit neemt van het racket.

Drop Shot Furia CTR Technologieën


EVA Soft:
Een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is.


Carbon 12k:

Bi-directioneel plat koolstof met 12.000 filamenten per koolstofdraad

Textrem technology: TeXtreme is een gepatenteerde versterkingstechnologie gebaseerd op de principes van dunne lagen en verlengde draden.


Smart Holes System:
Progressief, gebogen gatenverdelingssysteem op het bladoppervlak

 
Double Tubular:
Dubbele buisvormige koolstofweefsels vooraf geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid


Power Beam Heart: Beam in het hart van het blad voor stijfheid, duurzaamheid en sterkte


3D Face: 3D diamantvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, voor extra spin op de bal.


Ergo Pro Protector:
Nylon beschermer bevestigd aan het blad, zonder perforatie van het frame om het niet te verzwakken.