Drop Shot Kibo pink 3.0

klik hier voor meer >>> koopjes !!!

De Drop Shot Kibo pink 3.0 is een model uit de “Essential” lijn van Drop Shot.
Deze reeks is ontworpen en ontwikkeld voor iedereen die nieuw is in het paddelen, ongeacht leeftijd of geslacht.

Prima rackets dankzij elastische en flexibele materialen in combinatie met een eva super flex EVA SOFT, en onze FULL EVA SYSTEM technologie, dat geeft een grote sweetspot om spelers te helpen in de vroege leerfase.
Rackets van maximaal comfort en veelzijdigheid

Met zijn ronde vorm licht de balans dicht bij het handvat. Dat geeft het racket een comfortabel gevoel in de hand.
De ronde vorm zorgt tevens voor een grotere sweetspot. De sweetspot is van bijzonder belang voor een succesvol spel met het padel racket.

(De sweetspot is het gebied binnen het frame waar een speler de bal met de grootste versnelling en nauwkeurigheid raakt.) De vibratie van het frame is hier het laagst. Daarom wordt dit gebied ook wel het ideale contactpunt genoemd. Afhankelijk van de vorm van het frame verandert de grootte en de positie van de sweetspot.

Drop Shot gebruikt EVA FOAM in al zijn padel rackets. EVA (ethyl vinyl acetate) is geen plastic of rubber maar een synthetisch schuim wat een rubberachtig effect geeft. EVA is opgebouwd uit duizenden luchtbelletjes en dat maakt verderlicht, flexibel en schokabsorberend.
Er wordt bij Drop Shot een onderscheid gemaakt tussen EVA Soft, EVA Tech en EVA Pro.
Bij de Kibo pink 3.0 is EVA SOFT gebruikt en heeft als eigenschap dat het zeer elastisch is en licht in gewicht, dit zorgt voor meer power en een grotere sweetspot wat op zijn beurt zorgt voor meer comfort.

Het racketblad van de Drop Shot Kibo pink 3.0 is opgebouwd met lagen glasvezel (fibre glass). Glasvezel is noodzakelijk om de nodige flexibiliteit mee te geven aan het racketblad. Glasvezel is relatief goedkoop, de keerzijde is echter dat glasvezel niet zo sterk is bij impact.  Dit racket is dan ook niet geschikt voor spelers die hard slaan.

Technologies:

EVA Soft: Constructiesysteem waarbij het blad 100% Eva-rubber is zonder buisframe. Zorgt voor een grotere ‘sweet spot’ en een maximale trillingsreductie van het blad.

Fiber Glass Surface: Drop Shot maakt gebruik van SS Glas kwaliteit, dat is een sterkere en meer elastische glasvezel, het verstrekken van een betere sterkte en speelbaarheid aan onze raquetten.

Silicon Grip Channel: Een kanaal in het handvat van het blad, waar een stuk silicone wordt ingebracht met een coating van 2 mm superabsorberende kurk, om de trillingen te verminderen net in het gebied waar de speler het racket neemt.
Drop Shot blades, met deze technologie, stellen u in staat om te genieten van een veiliger en aangenamer spel.


Specificaties van Kibo 3.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 350-370 gr
 • Vorm: Rond
 • Balans: laag
 • Type speler: Beginner + 12j
 • Bladdikte: 38 mm
 • Frame: Full Eva System
 • Face: Fiber Glass
 • Core: Eva Soft/Low Density
 • Technology: Full Eva System
 • Type racket: Controle/Comfort
 • Kleur: Zwart/roos

€ 45,-