Drop Shot Premium 3.0

De Be One-lijn, in het bijzonder de Drop Shot Premium 3.0, is ontwikkeld op basis van enkele technologieën die een revolutie op de markt hebben veroorzaakt.

Het Premium model is nu aan zijn derde editie toe met het Drop Shot Premium 3.0 racket, een offensief gesneden racket dat de impactzone wil uitbreiden in combinatie met een medium touch en extra power.

We vinden het binnen de Be One lijn, die in zijn kenmerken als resultaat van product enkele van de belangrijkste waarden van Drop Shot vertoont; werk, inspanning, verbetering, evolutie, enz. Het is bedoeld voor gemiddeld gevorderde spelers die meer kracht in hun spel eisen.

Het Drop Shot Premium 3.0 racket is geproduceerd in een rond formaat waardoor het een uitstekende sweetspot en impact heeft en de exacte en gemiddelde balans die een model met deze eigenschappen nodig heeft om te schitteren in kracht. Bovendien is voor de vervaardiging ervan Eva Pro-rubber met hoge dichtheid gebruikt, waardoor het een differentiële touch krijgt. Vermeld tenslotte zijn samenstelling in een dubbel carbon buizenframe, Rectangle Carbon 24K gezichten gecombineerd met het 3D Face systeem.

Drop Shot verdedigt het belang van R+D+i en daarom benadrukt het in zijn productie het gebruik van enkele technologieën zoals: Textrem Technology, Smart Holes System, Ergo Pro Protector, Power Beam Heart, Cork Cushion Grip of Silicone Grip Channel.

Wat het ontwerp betreft, kunnen we zeggen dat de Drop Shot Premium 3.0 dit seizoen een trend zal worden. De combinatie van zijn oranje en blauwe tinten maken het tot een model met veel karakter en distinctie.

 

Technologies:


EVA Pro:
Het is een harder rubber dan Eva Soft en minder dan Eva Tech. Zijn elasticiteit geeft meer controle aan ervaren spelers en zorgt voor een beter gevoel en baluitgang, met een middelhoge balsnelheid.


Textrem technology:

Extra dun en plat carbon met 24.000 carbonfilamenten per draad, sterk en flexibel. Ideaal voor bladen met maximale controle en kracht. De bladen die met dit materiaal zijn gemaakt, genieten van uitmuntendheid in het spel en geven een extreem balgevoel aan de speler.


24K Ractangle Carbon:
De nieuwste generatie van 24K, 24.000 filamenten. Ontwikkeld door T-Extreme met rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische werking van flexie en reactie waardoor een snellere reactie bij het slaan van de bal ontstaat. Omdat het rechthoekige platen zijn, geven ze bovendien meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en meer weerstand krijgt.


Twin Tubular System:
Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.

Power Beam Heart: Maximale optimalisatie van de energie in elke slag.


Ergo Pro Protector:
Nylon beschermer die aan het blad is bevestigd, zonder perforatie van het frame om het niet te verzwakken.
Zeer licht en vervangbaar.
Beschermt tegen mogelijke slagen bij lage ballen en slagen tegen de muur

Look: iriserend, dat de kleur van het racket verandert afhankelijk van het licht dat het ontvangt, wat de elegantie en de technologie ten goede komt.

Specificaties van Drop Shot Premium 3.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Rond
 • Balans: Midden
 • Type speler: competietiespeler / expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: 24K rectangle Carbon + 3D
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Pro
 • Type racket: Power
 • Technology: Cork grip, Polyprotect bumper

€ 239,-
€ 17
9,-

Testracket beschikbaar!