Drop Shot Renegade Attack

Kenmerken Drop Shot Renegade Attack

Vorm: Traan
Gewicht: 360 – 370 gram
Balans: Midden
Speelniveau: Expert speler op zoek naar uitmuntendheid
Kern: Dubbel Tubulair Koolstof
Slagvlak: Koolstof 3K + 3D
Kern: Eva Pro – gemiddelde dichtheid
Controle: 40%
Vermogen: 60%

Prijs: € 190,-
€ 159,-

Testracket beschikbaar!

Binnen de Ambition Pro lijn zien we het Drop Shot Renegade Attack racket, een racketmodel dat is ontworpen voor al die gemiddelde/gevorderde spelers die uitmuntendheid in hun spel willen bereiken. Een model dat controle en weerstand biedt tijdens het spel.

Het racket is ontworpen met een teardrop formaat, waardoor de sweet spot boven het midden van het racket ligt. Het wordt gekenmerkt door een medium balans. Voor de constructie hebben we Eva Pro rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer power bereikt. De slagvlakken zijn gemaakt van 3k Carbon; een platte bi-directionele carbon met 3.000 filamenten per koolstofdraad om de slagvlakken van high-end bladen te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra stevigheid worden bereikt. Dit alles geeft het model toegevoegde waarde.

Wat betreft de technologieën bevat het Renegade Attack model het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt om effect te geven aan de bal en de vibratie te verminderen. Tot slot zijn al onze paddels met carbon frame vervaardigd met de Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf geïmpregneerd zijn met harsen voor maximale duurzaamheid, wat zorgt voor homogeniteit in alle zones van het slagvlak en een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van de paddle vermeden worden.

De kern bevat een groot aantal randen met als doel de maximale trillingen tijdens de slag te absorberen.

Het Drop Shot Renegade Attack racket heeft een uniek en discreet ontwerp. De lila kleur overheerst; een trendy kleur dit seizoen. Het logo van het merk is in het midden van het racket gedrukt op fijne lila details.

Drop Shot Renegade Attack Technologieën


EVA Pro:
Een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Een rubber met een gemiddelde hardheid.


Carbon 3k:

Bi-directioneel plat koolstof met 3.000 filamenten per koolstofdraad


Smart Holes System:
Progressief, gebogen gatenverdelingssysteem op het bladoppervlak

 
Double Tubular:
Dubbele buisvormige koolstofweefsels vooraf geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid