Drop Shot Yukon Pro 2.0

De Drop Shot Yukon pro 2.0 is een verbeterd model uit de LCP-lijn. Onder andere zijn kracht, controle, veelzijdigheid, gevoel en lichtheid moeten worden benadrukt,

De Drop Shot Yukon Pro 2.0 heeft een offensieve snit en na het succes van zijn eerste editie, geeft deze 2023 een evolutionaire en esthetische sprong om een maatstaf in kracht te zijn.

Het model is vervaardigd op basis van het teardrop-formaat, een middelhoge balans die naar de kop van het racket is verschoven en een meer dan opmerkelijk slagvlak gezien de kenmerken. Een verantwoord racket met controle, ook al is het een power racket. Met een high-end productie, heeft het een Eva Soft rubber met lage dichtheid dat je de klap laat voelen door de krachtcurve te verlengen en een groot aantal technologische verbeteringen.

Daarnaast zijn de technologieën het Smart Holes System in het slagvlak, Power Beam Heart, Ergo Pro Protector frame voor wrijving of Cork Cushion Grip en Silicone Grip Channel in de handgreep enkele van zijn kenmerken.

In termen van esthetiek kunnen we de Drop Shot Yukon Pro 2.0 definiëren als een elegant en gedistingeerd model. Op het slagvlak heeft hij een iriserend uiterlijk in rode en groene tinten. Een visueel wonder.

 

Technologies:


EVA Soft:
Het is een foam met als voornaamste eigenschap zijn grote elasticiteit en lichtheid, waardoor het meer kracht en een bredere sweet spot biedt met meer comfort in het spel, dankzij zijn elasticiteit. Drop Shot rackets met Eva Soft hebben een grotere duurzaamheid, een betere afwerking en een zeer goede trillingsdemping.


Textreme Cubicarbon:

3-weg geweven carbon voor verbeterde sterkte en balpocketing.


LCP :
Deze vezel is zeer goed bestand tegen vermoeidheid, schokken, torsie, rek en elasticiteit, is ook bestand tegen hoge temperaturen en vermenigvuldigt de weerstand van de activiteit van de slagvlakken met twee tot zelfs drie keer.


Twin Tubular System:
Alle Drop Shot carbon frame bladen zijn vervaardigd met dubbel buisvormig carbonweefsel dat vooraf is geïmpregneerd met harsen voor maximale duurzaamheid. Dit geeft homogeniteit in alle gebieden van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, zodat geen energie verloren gaat door vervorming van het frame.


Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.


3D Face: 3D ruitvormige textuur, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect aan de bal te geven in de shots waar je maximaal effect aan de bal moet geven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.


Smart Holes System: Systeem van verdeling van gaten op het slagvlak van het racket, in een progressieve gebogen vorm, die zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van het schot, wat helpt om spin aan de bal te geven en de vermindering van trillingen verbetert.


Silicon Grip Channel:
Een kanaal in de handgreep van het racket, waarin een stuk silicone met een 2 mm dikke laag superabsorberende kurk is aangebracht om de trillingen te verminderen in het gebied waar de speler het racket vasthoudt. Drop Shot rackets, met deze technologie, stellen u in staat te genieten van een veiliger en aangenamer spel.

Power Beam Heart: Maximale optimalisatie van de energie in elke slag.


Ergo Pro Protector:
Zeer sterke beschermer die kleeft zonder perforatie

Look: Iriserend, de kleur van het blad verandert afhankelijk van het licht dat het ontvangt, wat de elegantie en de technologie ten goede komt.

Specificaties van Drop Shot Yukon Pro 2.0:

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Druppel
 • Balans: Midden
 • Type speler: competietiespeler / expert
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: Cubicarbon, LCP + 3D
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Soft
 • Type racket: Power/controle
 • Technology: Cork grip, Power Beam Heart

€ 219,-
€ 16
9,-

Testracket beschikbaar!