Nox Equation Lady WPT 2022

Ontdek de perfecte balans: een combinatie van hanteerbaarheid, controle, precisie met een geweldige touch, en een brede sweet spot dankzij de combinatie van foam die in professionele rackets wordt gebruikt. De nieuwe Equation Lady World Padel Tour Edition 2022 is een racket met medium balans en antivibratiesysteem om spelers te beschermen tegen blessures en een hoogwaardig glasvezeloppervlak.

De ruwheid van het oppervlak wordt bereikt met transparante 3D-folies die spelers helpen meer effect te geven aan hun slagen.

Als nieuwe toevoeging in 2022 bevat de EQUATION LADY WPT 2022 het nieuwe Smartstrap® vervangbare veiligheidsbandsysteem. Het verbetert de hygiëne en veiligheid van je racket door de strap gemakkelijk te vervangen zonder de garantie te verliezen, aangezien het niet nodig is om met de onderkap te knoeien. Meer aanpassingsmogelijkheden binnen handbereik!

Technologies:

In het racket frame:


Carbon Frame: Door dit materiaal in de frames te gebruiken, geven we het frame, en het racket in het algemeen, een grotere stijfheid en duurzaamheid.


Dyamic Composit Structure: Door een grotere hoeveelheid materiaal van het frame tot vier centimeter binnen de voorzijde van het racket te gebruiken, minimaliseren we het verschil in hardheid tussen het frame en de voorzijde. Wanneer de bal met de buitenste delen van het racket wordt geraakt, minimaliseren we dus de mogelijke insnijding van vezels die zou kunnen optreden wanneer het rubber naar binnen zakt.

In de kern van het racket (frame):

HR3 core: De kern is voorzien van rubber dat nog dichter is dan dat van de HR3. Het verhoogt de snelheid waarmee de kern van het racket zich herstelt voor het slaan van de bal. Met dit rubber wordt maximale kracht bereikt.

In het slagvlak (Face):


3K Fiber Glass:
De 3K-weving wordt verkregen door de fibers met elkaar te verweven tot kleine vierkantjes. In ons geval gebruiken we een 3K-fiber met een hoger gewichtspercentage dan normale fibers om een duurzamer product te verkrijgen.


Rough Surface: Ruw oppervlak op de toplaag van het racketoppervlak. Het kan worden gecreëerd met voorgevormd plastic of met een bad in silicazand met een laag gramgewicht. Deze ruwheid zorgt voor effectievere slagen.

 

Andere gebrieden van het racket:

Smartstrap: Personaliseer uw racket, verbeter de hygiëne en de veiligheid door de band gemakkelijk te vervangen zonder de garantie te verliezen, want het is niet nodig om met de onderkap te knoeien.

Anti Vibration System (AVS): Absorptiesysteem voor trillingen veroorzaakt door excentrische slagen.

 

 

Specificaties van de Nox Equation Lady 2022:

  • Doelgroep: Dames
  • Gewicht: 350 – 365 gr
  • Vorm: Rond
  • Balans: Laag
  • Frame: 100% carbon
  • Core: HR3
  • Face: 3K fiber glass
  • Controle 8,5/10
  • Power: 9/10

Prijs: € 119,-

Testracket beschikbaar!