Nox ML 10 Bahia Luxury '24

PADEL OF THE FUTURE, NOW!

Ontworpen samen met Miguel Lamperti voor het seizoen 2024 voor alle spelers met een veelzijdige stijl die op zoek zijn naar de beste balans tussen kracht en controle. Nieuwe matrijs en nieuwe technologieën, zodat je vandaag al de padel van de toekomst kunt voelen. Dat klopt, met het klassieke NOX HR3 rubber, waar de speler uit Bahía Blanca de voorkeur aan geeft.

Specificaties van de Nox ML 10 Bahia Luxury 2024:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 360 – 375 gr
  • Vorm: Druppelvormig
  • Balans: Midden
  • Frame: 100% carbon
  • Core: HR-3
  • Face: Carbon 12K
  • Controle 9/10
  • Power: 10/10

Prijs: € 259,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendingskosten in BE – NL !

Testracket beschikbaar!

Meer balans, meer snelheid

De randen van de profiellijst zijn geruwd om de aerodynamica te verbeteren, de grip is verlengd om de grip te vergemakkelijken, maar wat vooral opvalt is de integratie van de EOS Flap-technologie, zijdelingse perforaties die zijn ontworpen om de wendbaarheid van het racket te vergroten en de gewichtsverdeling te verdelen, zodat je een snel en dodelijk racket in handen hebt.

Comfortabel, solide en betrouwbaar

De nieuwe Bahia behoudt de combinatie van materialen van zijn voorgangers, de 12K koolstofvezel en het klassieke NOX HR3 rubber, Miguel Lamperti’s favoriet. Een intermediair en zeer vertrouwd gevoel voor alle spelers die fan zijn van Nox padelrackets.

Minder trillingen, meer grip

Het handvat van het racket is het verbindingspunt tussen je lichaam en je racket en daarom hebben we ook speciale aandacht besteed aan dit gedeelte van het racket. Enerzijds hebben we de Pulse System-technologie ingebouwd, twee rubberen banden die ontworpen zijn om trillingen te absorberen. Daarnaast is de hele Luxury serie nu standaard uitgerust met de gepatenteerde NOX Custom Grip® technologie, gecertificeerd door Testea Padel, om de grip te verbeteren en trillingen te verminderen.

Het omvat het baanbrekende Smartstrap® verwisselbare veiligheidsvetersysteem, nu geëvolueerd tot een compact stuk voor meer stevigheid en veiligheid. Hygiënischer, veiliger en beter aanpasbaar.

Gecertificeerde kwaliteit

Testea Padel certificeert de kwaliteit van dit padelracket tegen breuk van het frame en de vlakken van het racket en de duurzaamheid van het product tegen vermoeidheid.

 

 

 

Technologies:

In het racket frame:

12K Carbon

12K gevlochten carbon met hoge prestaties, grote lichtheid en weerstand.

HR3 KERN

HR3-rubberkern met hoge dichtheid, met een groter geheugeneffect voor meer kracht bij het slaan.

EOS FLAP

Verbeterde aerodynamica en wendbaarheid van het racket met de laterale perforaties aan de onderkant van het racketframe. De combinatie van ontwerp en techniek komt tot uiting in een betere speelervaring voor gebruikers, met een verdeling van de massa’s van het racket die resulteert in een snellere swing en een groter gevoel van controle.

PULSE SYSTEEM

Vermindering van de trillingen die worden doorgegeven aan de hand van de speler door het inbrengen van laterale rubbers die van de basis van het frame van het racket naar het onderste deel van de kap van het racket gaan.

NOX CUSTOM GRIP®

Technologie gepatenteerd door NOX en gecertificeerd door Testea Pádel, nu standaard op alle Luxury knuppels van de 2023-24 collectie. Verhoogt de grip met 52% en vermindert de trillingen die op je hand worden overgebracht met 29%. Een volledig aanpasbaar systeem dat optimaal is voor spelers met zweet- of padel elleboog irritaties.

SMARTSTRAP®

Zou je het grijpkoord van je peddel willen kunnen verwisselen? Smartstrap® is het baanbrekende vervangbare veiligheidskoordsysteem, nu geëvolueerd tot een compact stuk voor meer stevigheid en veiligheid. Hygiënischer, veiliger en meer
aanpasbaar. De implementatie van dit systeem is ontstaan om padelspelers een optie te bieden die volledig aan hun smaak is aangepast door de toepassing van een armband-, vlecht- of schuiflussnoer.
Het kan worden vervangen door breuk, slijtage of een wasbeurt.

RUW OPPERVLAK

Ruw oppervlak op de laatste laag van het bladoppervlak door middel van een bad met laag grams kwartszand. Met deze ruwheid worden effectievere schoten verkregen.

DCS – DYNAMISCHE COMPOSIETSTRUCTUUR

Door meer weefsel van het frame tot vier centimeter in het slagvlak aan te brengen, minimaliseren we het verschil in hardheid tussen het frame en het slagvlak. Op deze manier, wanneer de bal wordt geraakt met de buitenste delen van het racket, minimaliseren we het mogelijke afbreken van de vezels dat zou kunnen optreden wanneer het rubber zakt.

Nox spelers gebruiken de standaard blades

De spelers van Team NOX gebruiken de rackets zoals ze op de markt worden gebracht, zonder aanpassingen of speciale aanpassingen. Voel dezelfde sensaties op het veld als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, de Sánchez Alayeto-tweeling of Aranzazu Osoro!