Nox ML10 Bahia 2023

Geïnspireerd door de stad waar Miguel Lamperti is geboren “Bahía Blanca”, is de ML10 LUXURY BAHÍA 2023 een veelzijdig padelracket, met drop formaat en ontworpen om de maximale prestaties en balans tussen aanvallend en verdedigend spel te krijgen. Dit alles dankzij de 12K Carbon gezichten en het klassieke NOX HR3 rubber.

Dit padelracket bevat het baanbrekende Smartstrap® vervangbare veiligheidskoordsysteem, nu geëvolueerd tot een compact stuk voor meer veiligheid en duurzaamheid. Hygiënischer, veiliger en aanpasbaar.

Het bevat ook het AVS laterale anti-vibratie systeem en ruw afgewerkte gezichten om spin shots te vergemakkelijken.

Technologies:

In het racket frame:


Carbon Frame: Door dit materiaal in de frames te gebruiken, geven we het frame, en het racket in het algemeen, een grotere stijfheid en duurzaamheid.


Dyamic Composit Structure: Door een grotere hoeveelheid materiaal van het frame tot vier centimeter binnen de voorzijde van het racket te gebruiken, minimaliseren we het verschil in hardheid tussen het frame en de voorzijde. Wanneer de bal met de buitenste delen van het racket wordt geraakt, minimaliseren we dus de mogelijke insnijding van vezels die zou kunnen optreden wanneer het rubber naar binnen zakt.

In de kern van het racket (frame):

HR3 core: De kern is voorzien van rubber dat nog dichter is dan dat van de HR3. Het verhoogt de snelheid waarmee de kern van het racket zich herstelt voor het slaan van de bal. Met dit rubber wordt maximale kracht bereikt.

In het slagvlak (Face):


12K Carbon: Het 12K fiber weefsel wordt verkregen door de fiberdraden in elkaar te vlechten tot kleine vierkantjes. In ons geval gebruiken we een 12K-fyber met een hoger gewicht dan de gewone koolstofvezel, waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt.


Rough Surface: Ruw oppervlak op de toplaag van het racketoppervlak. Het kan worden gecreëerd met voorgevormd plastic of met een bad in silicazand met een laag gramgewicht. Deze ruwheid zorgt voor effectievere slagen.

 

Andere gebrieden van het racket:

Smartstrap: Personaliseer uw racket, verbeter de hygiëne en de veiligheid door de band gemakkelijk te vervangen zonder de garantie te verliezen, want het is niet nodig om met de onderkap te knoeien.

Oversize Grip: Langere racketgreep voor een betere grip.

Anti Vibration System (AVS): Absorptiesysteem voor trillingen veroorzaakt door excentrische slagen.

 

 

Specificaties van de Nox ML 10 Bahia 2022:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 360 – 375 gr
  • Vorm: Druppel
  • Balans: Midden
  • Frame: 100% carbon
  • Core: HR3
  • Face: 12K carbon fiber
  • Controle 9,5/10
  • Power: 9,5/10

€287,-
Prijs: € 179,-

Testracket beschikbaar!