Pack AT Genius Agustin Tapia LTD '24

PADEL OF THE FUTURE, NOW!

 

Geproduceerde eenheden: 5.000 stuks.

Het pakket bestaat uit:
– AT2 Genius LTD Edition 2024 AT2 racket bevat de nieuwste technologieën en nieuwe mallen ontwikkeld door ons R&D team om een snel en gebalanceerd racket te krijgen.

– Twee elegante Nox polsbandjes in zwart met zilveren logo.

– Twee verwisselbare veiligheidskoorden, exclusief ontworpen voor de LTD pack.

– Twee overgrips, een zwarte en een witte.

– Een replica sleutelhanger van het AT.2 Genius LTD Edition 2024 racket exclusief ontworpen voor het LTD pack.Het AT2 Genius LTD Edition 2024

Het padelracket AT2 genius LTD limited ’24:


Met de combinatie van 18K Carbon en MLD Black EVA multi-layer rubber zorgen we voor een solide en consistent gevoel, perfect voor je prestaties op de baan, terwijl we met de nieuwe EOS FLAP technologie de massaverdeling en handling van het racket verbeteren waardoor het sneller en preciezer is dan ooit.

Je spin shots zullen nu effectiever zijn met de Exclusieve SPIN+ technologie, een zeer duurzame dubbele ruwe afwerking die je alleen in de LTD serie vindt.

De grip van het racket is ook verbeterd. Aan de ene kant is de lengte met 1 cm verlengd om de grip bij 2-handige shots te vergemakkelijken. Met de Pulse System technologie plaatsen we de anti-vibratie paddle langs het handvat van het racket, wat trillingen en gewrichtsvermoeidheid aanzienlijk vermindert. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het racket standaard geleverd met onze gepatenteerde en door Testea Padel gecertificeerde NOX Custom Grip®-technologie voor meer grip en minder trillingen. Een systeem dat volledig kan worden aangepast aan de afmetingen van je hand.

Daarnaast zijn we pioniers op het gebied van veiligheid met het eerste gepatenteerde systeem voor de vervanging van het veiligheidskoord in padelbatjes: Smartstrap®. Dit systeem is nu geëvolueerd tot een compact stuk dat samen met de nieuwe stiksels van militaire kwaliteit meer weerstand en veiligheid op de baan bied.

Als je een unieke en exclusieve ervaring wilt beleven met NOX en Agustín Tapia, dan is dit jouw pakket!

 

Specificaties van de Nox AT2 Genius LTD Edition 2024:

  • Doelgroep: Senior
  • Gewicht: 360 – 375 gr
  • Vorm: Druppel
  • Balans: Midden
  • Frame: 100% carbon
  • Core: MLD Black Eva
  • Face: Carbon 18K
  • Controle 10/10
  • Power: 9/10

Prijs: € 379,-

Bestel hier (contactformulier) en betaal geen verzendingskosten in BE – NL !

Testracket beschikbaar!

 

Gecertificeerde kwaliteit

Testea Padel certificeert de kwaliteit van dit padelracket tegen breuk van het frame en de vlakken van het racket en de duurzaamheid van het product tegen vermoeidheid.