Status: Op voorraad!

Prijs : € 229,-
adviesprijs: € 280,-

Zou je dit product graag willen uitproberen alvorens te kopen?
Geen enkel probleem! Contacteer ons!

Doelgroep

Senior

Racketgewicht

305 gram

Balans

315 mm

Bladgrootte

632 cm² of 98 inch²

Snarenpatroon

16 x 19

Type speler

Tourspeler – Competitiespeler

Kleur

Aqua Night Black

Profielhoogte

23.5mm / 24.5mm / 19.5mm

YONEX EZONE 98 305 gr Aqua Night Black

Yonex lanceert een nieuw ‘Aqua Night Black’ ontwerp van de EZONE-tennisracketreeks dat in januari 2024 wordt uitgebracht. De EZONE is geïnspireerd op de nachtelijke zee en ziet er vredig uit, maar bezit een rauwe en intimiderende kracht.

Ben Shelton (USA), Jessica Pegula (USA) en Linda Noskova (CZE) behoren tot de Team Yonex-sterren die gebruik zullen maken van het opvallende nieuwe ontwerp van de EZONE-serie, die bekend staat om zijn gemakkelijke kracht en pluchen gevoel. De zwarte basis in het ‘Aqua Night Black’ ontwerp vertegenwoordigt de zee, de van groen naar paars verschuivende textuur zorgt voor een verfijnde en geraffineerde look, terwijl de spetterende lak doet denken aan beukende golven in de nacht.

De EZONE is gemaakt met Yonex’ iconische, vierkante ISOMETRIC™ technologie, die een sweet spot creëert die 7% groter is dan die van conventionele, afgeronde rackets. Het 2G- Namd™ Speed grafiet verbetert de balsnelheid en kracht.

Toegepaste Technologieën

Isometric technologie :

Het ISOMETRIC ® -ontwerp is meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld en verhoogt de sweet spot met 7% *. In vergelijking met een conventioneel rond frame, genereert een vierkant ISOMETRIC ® -racket een grotere sweet spot door de kruising van de hoofd- en dwarssnaren te optimaliseren. ISOMETRIC ® -technologie levert meer controle zonder in te boeten op vermogen.

Liner Tech:

Voor meer kracht en comfort
Grommets met rechte gaten verlengen de snaren om de kracht en het comfort bij off-center shots te optimaliseren.

O.P.S.:

De Oval Pressed Shaft (OPS) werd voor het eerst geïntroduceerd in 1969 met de T-7000 – ons eerste aluminium tennisracket – en is vandaag de dag nog steeds opgenomen in onze populairste racketreeks.
De Oval Pressed Shaft is ontworpen om spelers meer spin, controle en gevoel te geven. De shaft buigt bij impact, waardoor de verblijftijd toeneemt en trillingen worden geminimaliseerd.

 

VDM:

Voor extra aanraking en precisie
Een rekbaar gaasmateriaal wordt rond het grafiet in de greep gewikkeld om ongewenste trillingen te filteren.

AERO SHAPE Design:

For a plush feel
Een omgekeerd frameontwerp met een dunner framevlak resulteert in een zachter racket.

2G-Namd Speed:

VERBETERD GEVOEL EN BALSNELHEID

Grafietvezels met een hoge modulus zijn gebonden aan een koolstofnanobuisstructuur (CNT), waardoor energieverlies wordt beperkt en de energie kan worden omgezet in een snelle snapback.

Shaft Design:

Een dikkere shaftstructuur met een convex ontwerp vermindert ongewenst racketkoppel bij off-centered shots voor meer power.